0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola diváci gól neviděli - FOTO


Branky


5

Souboj prvního s druhým sliboval atraktivní podívanou, béčko Líšně mohlo jít do trháku, naopak Kuřimáci si mohli upevnit druhou pozici a domácím ještě šlapat ve finále soutěže na paty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Kuřimáky čekalo ve velkém horku náročné utkání na půdě prvního celku tabulky, v jehož základní jedenáctce nastoupilo hned 5 hráčů “A” mužstva. Úvodní dějství nabídlo dvě šance na straně domácích a zhruba čtyři zajímavé střelecké příležitosti na straně druhé. Celý zápas následně ovlivnila červená karta pro domácího Rudyka, jenž zastavil ve slibné příležitosti pronikajícího Musila.

Druhý poločas byli domácí lepším týmem i přes početní nevýhodu. Ukázala se kondice skvěle trénovaných hráčů, ale také lehká nervozita po šancích soupeře. Na nerozhodném výsledku má lví podíl brilantní Adam Smrčka!


Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Zápas jsme začali zbytečně vlažně. Umím to pochopit, hráči nechtěli udělat chybu, vážnost zápasu byla znát. Měli jsme nějaké pološance. Pak přišla červená, taktická chyba, škoda, mluvili jsme o těchto herních situacích v před zápasové přípravě.To nás semklo, cítili jsme nějaké křivdy a přetavili to v herní výkon. Přeskupili řady, upřesnili si o poločase taktiku, připomněli ambice, organizaci. Druhý poločas jsme byli lepší. Měli čtyři vyložené příležitosti. Gól jsme tam díky skvělému Smrčkovi nedali (odchovanec Sk Líšeň) on byl mužem zápasu. I v deseti jsme dostali soupeře pod tlak, škoda. Remíz není prohra, nehledáme výmluvy, nevytváříme alibismy. Pět zápasů do konce, víme co chceme. Lišňáci mají dobrý charakter, fotbalovou hlavu, zarputilost, pokoru.

FC Kuřim
Libor Kučera (sportovní manažer): Nadstandardní utkání krajského přeboru. První poločas se odehrál ve vysokém tempu. Hrálo se nahoru dolů a obě mužstva měla několik možností vstřelit branku. V druhém poločase se na nás podepsal středeční pohárový zápas. Proti výborně fyzicky připravenému týmu, navíc posíleným o 5 hráčů A mužstva, jsme začali ztrácet ve středu hřiště a tahat za kratší konec. Přestali jsme stíhat rychlostně, v nasazení a v agresivitě. Kluci utkání dohrávali na morál. Dvě tutovky domácích jsme přečkali jen díky našemu brankáři. S ohledem na celé utkání je pro nás bod šťastný, ale kluci si ho za výkon zaslouží.



Sestavy


SK Líšeň B
V. Veselý [-] - R. Roziev [-] (62. R. Bohuslav [-] ) , A. Laczkó [-] , L. Fall [-] , M. Toczyski [-] , T. Weber [-] , D. Džupeňuk [-] (88. M. Daněk [-] ) , R. Dostálek [-] (62. T. Bílek [-] ) , M. Zikl [-] , M. Bednář [-] , D. Rudyk [-]

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - J. Obůrka [-] , P. Musil [-] , O. Ullmann [-] (87. I. Sambú [-] ) , J. Motyčka [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , J. Pospíšil [-] , L. Šťastný [-] (75. A. Dabó [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-] (42. I. Kostrůnek [-] )

ČK: 41. D. Rudyk .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: PŮČEK Martin - KUNICKÝ Libor, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: remíza

Ve šlágru kola očekávám remízu. Líšeň i Kuřim předvádějí na jaře výborně výkony.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích