1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 11:00

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratíškovice vyloupily Ráječko - FOTO


Branky


5

Domácí Ráječko chtělo ukončit sérii dvou soutěžních porážek za sebou, Ratíškovice však domácí dokonale překvapili a odváží si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME 



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
JIří Huška (trenér): Opakuje se u nás už po několikáté stejný scénář, kdy prochrápeme první poločas a pak musíme dohánět výsledek. Druhý poločas byl od nás mnohem lepší, byli jsme aktivní, vyrovnali jsme, ale pak nám do toho vlezlo zbytečné vyloučení, ale i tak jsme byli aktivní. Vypracovali jsme si dvě nebo tři stoprocentní šance, abychom šli do vedení, ale neproměníme je a pak z ojedinělé šance inkasujeme. Jediné, co bude platit je to, když budeme aktivní od první minuty. Každý musí začít u sebe, co dělá a jak pracuje pro tým.

FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Důležitá a šťastná výhra. První poločas jsme byly o něco lepší a zaslouženě vedli. Ve druhém zase domácí, kteří zaslouženě vyrovnali a i po vyloučení a hře v deseti nám zle zatápěli. Vše jsme naštěstí díky velké bojovnosti přečkali a v poslední minutě jsme vstřelili vítězný gól Kubou Nedorostkem. V zápase nás hodně podržel golman Jirka Chromý, který zneškodnil několik šancí domácích a hlavně těsně před naším vítězným gólem když na něj postupoval sám jeden z domácích hráčů, ale výborným zákrokem nás udržel ve hře a vzápětí jsme dali gól.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - R. Souček [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , R. Chyla [-] (46. F. Michna [-] ) , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , J. Sedlák [-] (77. J. Huška [-] ) , M. Zouhar [-] , F. Štěpánek [-] , J. Pokorný [-]

FK Baník Ratíškovice
J. Chromý [-] - M. Kordula [-] , D. Antoš [-] (72. P. Venclík [-] ) , D. Marcián [-] , L. Kočiš [-] , J. Nedorostek [-] (94. M. Uřičář [-] ) , M. Lacko [-] (82. L. Chytka [-] ) , T. Knotek [-] , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Ševčík [-]

ŽK: 72. P. Lidmila - 38. M. Kordula , 67. J. Nedorostek . ČK: 72. F. Michna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lazar Martin - RYBA Jakub, KUČERA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Ráječko po dvou zaváháních zabere a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích