Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim si tentokrát zastřílela a soupeř odjel s debaklem - FOTO


Branky


4

Poslední vzájemný zápas vyšel lépe pro Baník, kdy zvítězil 3:0. Domácí Kuřim tak měla co vracet a to se jí povedlo náramně a dá se říct, že i s úroky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
První poločas měli míč u svých kopaček hlavně fotbalisté Kuřimi. Hned úvodní větší příležitost přetavil v branku Lukáš Šťastný, když se trefil zpoza vápna, 1:0. Do poločasu měl možnost zvýšit vedení Motyčka, ale z bezprostřední blízkosti minul.

Druhý poločas načal gólem po rohovém kopu Motyčka, 2:0. Svůj druhý gól v zápase přidal Motyčka po střele ze střední vzdálenosti, 3:0. Na 4:0 zvyšoval z dorážky opět Lukáš Šťastný. V závěru utkání se ještě dvakrát prosadil Denis Koreň po dvou průnicích Abulaie Dobó, 6:0!
Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (sportovní manažer): Zasloužené vítězství. První poločas jsme byli mírně lepší a zaslouženě jsme šli do vedení. Druhý poločas se nám povedl náramně a potěšili jsme fanoušky dalšími góly

FK Baník Ratíškovice
David Marcián (hráč): První poločas jsme hráli, co jsme chtěli, nepouštěli jsme Kuřim moc do šancí a pořád jsme cítili, že můžeme vyrovnat. Druhou půli jsme hrubě nezvládli a od 60. minuty hrála jen Kuřim.



Sestavy


FC Kuřim
A. Smrčka [-] - J. Obůrka [-] (73. P. Mládek [-] ) , J. Pluháček [-] , V. Bárta [-] (70. A. Dabó [-] ) , P. Musil [-] (70. O. Ullmann [-] ) , J. Motyčka [-] (70. T. Kupský [-] ) , D. Koreň [-] , J. Pospíšil [-] , L. Šťastný [-] (79. F. Vlček [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-]

FK Baník Ratíškovice
J. Chromý [-] - M. Kordula [-] , D. Antoš [-] , D. Marcián [-] (73. P. Škrovánek [-] ) , L. Kočiš [-] , M. Ševčík [-] , M. Lacko [-] (60. S. Toman [-] ) , T. Knotek [-] , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] (86. V. Vacula [-] ) , D. Sukup [-] (60. P. Venclík [-] )

ŽK: 14. P. Halouzka - 33. R. Dobeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rosa Ondřej - SMUTNÝ Jan, PŮČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Marcián
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že nás výhra nakopla a venku Kuřim potrápíme, ikdyž nám budou chybět dva důležití hráči Nedorostek a Zemánek, kteří nebudou dostupní skrz práci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích