Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácky atraktivní souboj přinesl zaslouženou dělbu bodů


Branky


0

Na hřišti Malé Hraštice na sebe narazili sousedé v tabulce, jejichž duel sliboval vyrovnaný fotbal. Dramatický zápas přinesl osm branek, střídavé vedení obou protivníků, kteří se nakonec po divoké remíze 4:4 rozešli smírně. Po pěti utkáních tak skončila vítězná šňůra Dublovic, které zachraňovaly bod těsně před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním tlaku domácích hosté hru i skóre vyrovnali

V úvodních dvaceti minutách vyvinuli domácí fotbalisté velký tlak, čehož využil hned v 8. minutě Michal Slavík - 1:0. Hráči Dublovic se rozjížděli pomaleji, ale postupem času měli stále častěji míč na svých kopačkách, zatímco soupeř hrozil především z brejků. Vedení domácím vydrželo do 26. minuty, kdy z dálky napřáhl záložník Martin Vondrák, jehož krásná střela zaplula přesně ke vzdálenější tyči Šimkovy branky. Do přestávky už se skóre nezměnilo, byť si oba týmy vypacovali několik slibných možností.

 

Po změně stran se skóre neustále přesýpalo

Ve druhé půli se hrálo nahoru, dolu. Fotbalovější hosté sice režírovali hru a měli častěji balon pod kontrolou, jenže i Nová Ves byla směrem dopředu hodně nebezpečná, když hrozila z protiútoků. Na hřišti se tak strhl atraktivní duel pro diváky, kteří si užili i pořádné porce gólového koření. V 50. minutě obrátili hosté stav po rohovém kopu, kdy si na míč naskočil hostující Adam Burian - 1:2. Vzápětí rozehrál Jan Petrák přímý volný kop z poloviny hřiště do velkého vápna a po závaru před dublovickou brankou propálil velmi dobře hrající Miroslav Durdil vše, co mu stálo v cestě. V závěrečné čtvrthodině se strhla na hřišti přestřelka. V 77. minutě upravil na 2:3 nádhernou střelou z 25 metrů Martin Vondrák, ale už za tři minuty bylo vyrovnáno. Po faulu na pronikajícího Jana Petráka poslal Miroslav Durdil z trestného kopu těsně za hranicí pokutového území míč do břevna a dobíhající Tomáš Černý do prázdné brány nezaváhal. Domácí útočník vzápětí přidal druhou trefu. Po dlouhém pasu za obranu postupoval sám na branku a v koncovce se nemýlil - 4:3. Nová Ves však hubený náskok neudržela, v 88. minutě se prosadil po rohu střídající Tomáš Rozvoral a zařídil dělbu bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves
Petr Plíva (trenér): Utkání skončilo zaslouženou remízou. V úvodu jsme byli lepší, ale pak soupeř až do poločasu převzal iniciativu. Ve druhé půli se hrálo nahoru dolů, vyhrát mohly oba týmy. Dělba bodů je spravedlivá, s bodem jsme byli spokojeni my i hosté.

TJ Sokol Dublovice
Michal Vondrák (záložník): Byl to bláznivý zápas. Chvilku jsme prohrávali, chvilku vedli. Bod jsme zachraňovali dvě minuty před koncem, tak musíme být s remízou spokojeni. Škoda, že mi rozhodčí neuznal gól, když postřehl, že jsem hrál rukou.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
A. Šimek [-] - J. Nožička [-] (26. O. Měchura [-] ) , T. Černý [-] , M. Slavík [-] (90. D. Dvořák [-] ) , J. Oktávec [-] , M. Durdil [-] , M. Holobrada [-] , M. Jiráň [-] , P. Burian [-] , P. Plíva [-] , J. Petrák [-]

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , L. Bém [-] , M. Čejda [-] - A. Burian [-] , M. Vondrák [-] , M. Ballon [-] , J. Lomoz [-] , M. Vondrák [-] (80. T. Rozvoral [-] ) - D. Krůta [-] , P. Čejda [-]

ŽK: 38. J. Petrák - 63. P. Čejda , 80. M. Vondrák .
Hráči zápasu: J. Petrák , M. Durdil , T. Černý - M. Vondrák , P. Čejda .
Místo: Malá Hraštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Jan - LISTÍK Lukáš (N), ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.