2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 10:15

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim si zápas pohlídala a zaslouženě bere tři body - FOTO


Branky


4

Kunštát se po jednadvaceti kolech nachází na pátém místě, nováčkovi soutěže se tak zatím velmi daří a může hrát naprosto vklidu. Podzimní duel zvládl také lépe Kunštát, co ale dnes?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Áčko vstoupilo do utkání aktivně hned v prvních minutách si vytvořilo dvě velké příležitosti. Nejprve zakončoval Svoboda, na jeho hlavičku však brankář hostů se štěstím zareagoval. Štěstí se přiklonilo k brankáři hostů také o chvíli později, když jej doslova trefil na brankové čáře jeho vlastní obránce. Svou první šanci měli hosté po zaváhání obrany ale hostující Štencl ji nevyužil.

Druhý poločas byli naši dále aktivnější, po standartách hrozil Svoboda. V 62. minutě odcentroval od postranní čáry Halouzka, ve vápně našel střídajícího Motyčku, jenž přehlavičkoval svého strážce a připravil míč pro Petra Svobodu, 1:0. O čtvrt hodin později se na pravé straně uvolnil Šťastný a křížnou střelou překonal brankáře, 2:0. Závěr utkání si Kuřimáci pohlídali a připsali si důležité vítězství! 

 

Report: FC Kuřim



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (sportovní manažer): Jeden z našich nejlepších jarních výkonu, za který si zaslouží pochvalu celé mužstvo. V průběhu celého utkání jsme dobře kombinovali, byli více na míči. Již v prvním poločase jsme si vytvořili několik jasných šancí, hosty však podržel výborný brankář. Druhý poločas už se naše převaha zúročila dvěma brankami a zaslouženě jsme v utkání zvítězili. Defenzíva předvedla soustředěný výkon a hosty nepustila do jediné šance.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): V Kuřimi jsme neodehráli špatné utkání. Domácí mají na míči sílu, umí vytvořit vysoké tempo hry. Ustáli jsme úvodní tlak a jejich šance, více než hodinu drželi nadějný remízový výsledek. Abychom v zápase mohli pomýšlet na víc, bylo potřeba gólově proměnit některý z našich náznaků šancí, to se bohužel nestalo. V závěrečné půlhodině domácí prokázali své střelecké kvality a dvěma góly rozhodli.



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] (83. F. Vlček [-] ) , A. Dabó [-] (55. J. Motyčka [-] ) , J. Pluháček [-] , V. Bárta [-] , P. Musil [-] (83. P. Mládek [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Pospíšil [-] (85. I. Kostrůnek [-] ) , D. Koreň [-] (55. L. Šťastný [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , M. Sehnal [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] (66. M. Psota [-] ) , M. Janíček [-] (78. J. Konečný [-] ) , T. Prokeš [-] , M. Zlatníček [-] (66. T. Videman [-] ) , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-]

ŽK: 65. L. Šťastný - 20. M. Sehnal , 29. T. Prokeš , 51. M. Zlatníček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Špaček Jiří - VRBKA Jan, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Samuel Čus
Tip experta: remíza

Souboj dvou mužstev z popředí tabulky, Kunštát bude nepříjemným soupeřem. Oba týmy se rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích