2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí museli dvakrát dotahovat, přesto si připisují cenný bod - FOTO


Branky


5

Druhou remízu z druhého venkovního utkání přivezla Morenda z Ivančic. Zatímco v Krumvíři ji hráči a trenéři ještě „zkousli“, i když se v poslední minutě nedala penalta, tak z Ivančic to je jednoznačně ztráta dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se na poměrně slušném trávníku, ale za silného větru. Ten v prvním poločase hnal dopředu domácí, ale přesto to byli hosté, kdo režíroval dění. Dvakrát jsme šli do vedení. Bohužel velmi brzy jsme vždy vlastními chybami nabídli soupeři srovnání. První branku dal přesnou střelou z trestného kopu přes zeď Ladislav Hanuš. Na 2:1 pak zvyšoval Portugalec Diogo Neves, kterému sklepl šikovnou uličku mezi stopery Pavel Simr.

Po přestávce měla s větrem v zádech Morenda domácí přitlačit a zápas rozhodnout, bohužel mimo nějaké jedné, dvou pološancí se Morendě nic moc vytvořit nepovedlo. S remízou tak byli domácí hodně spokojeni. Hosté naopak, ani ve třetím jarním duelu se jim nepovedlo zvítězit a tak svoji nelichotivou bilanci budou chtít odčinit už tento pátek, kdy na domácím hřišti přivítají na jaře se trápící Lednici.



Ohlasy k zápasu


FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): Utkání začalo svižně a šance se střídaly na obou stranách. Poločasový výsledek 2:2 byl spravedlivý a odpovídal dění na hřišti. Ve druhém poločase jsme se zaměřily více na obranu s cílem neinkasovat. Remízový výsledek je spravedlivý.

SK Moravská Slavia Brno
Libor Danihelka (trenér): Já jsem vstupoval do druhého poločasu s tím, že bychom po větru ten zápas měli vyhrát, ale bohužel se nám mimo nějaké jedné dvou pološancí nic moc vytvořit nepodařilo. Ukázalo se, že ty hráčské absence, zejména uprostřed hřiště byly moc zásadní. Chyběl nám tam nápad, konstruktivnější typ. Příští zápas hrajeme už v pátek a chci věřit, že se ta marodka vyprázdní.



Sestavy


FC Ivančice
O. Foltyn [-] - J. Pekáč [-] , T. Široký [-] (66. P. Škuta [-] ) , O. Liubchych [-] (66. Š. Rajsigl [-] ) , E. Galstyan [-] , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] (78. M. Dobrovodský [-] ) , D. Rozmahel [-] , D. Bořil [-] , L. Císař [-] , R. Gaňa [-]

SK Moravská Slavia Brno
J. Šurkala [-] - O. Kubík [-] , L. Gruber [-] (54. L. Roštínský [-] ) , S. Čus [-] , L. Hanuš [-] - O. Havelka [-] , . Neves [-] , M. Baran [-] - R. Šmýd [-] (85. P. Dědič [-] ) , M. Šembera [-] (59. R. Nony [-] ) , P. Simr [-]

ŽK: 53. T. Široký , 63. D. Bořil , 66. D. Hložek - 32. O. Kubík , 51. M. Šembera , 56. R. Šmýd , 81. L. Roštínský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špaček Jiří - KUNICKÝ Libor, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: výhra hostů

Pro MS by to mělo být ideální utkání pro to, aby se po dvou špatných výsledcích chytli.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích