1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko je na jaře stále stoprocentní


Branky


5

Souboj dvou na jaře neporažených celků sliboval atraktivní utkání, čemuž odpovídal i průběh. Nebojácné Ráječko favorita dokonale zaskočilo a veze si od vedoucího celku tabulky všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 18. kole Jihomoravského krajského přeboru jsme přivítali soupeře z Ráječka. Hned ve 12. minutě centr z pravé strany a míč pod sebe znamenal první zaváhání v naší obraně a poprvé jsme doma prohrávali 0:1. My jsme dlouho drželi míč vzadu a soupeř se vždy pohodlně zformoval a tak jsme se velmi složitě dostávali do nějakého zakončení. Možná za zmínku v prvním poločase stojí stáhnutí Dostálka v pokutovém území, ale rozhodčí byl naprosto klidný.

Ve druhém poločase místo vstřelení branky jsme po našem faulu nechali nepochopitelně hrát soupeře, který v 51. minutě zvýšil na 0:2. Před domácím publikem jsme místo bojovnosti působili odevzdaně jako bychom si šli pouze zakopat místo toho vyhrát zápas. Jediná pořádná šance ve druhém poločase byla z kopačky Dostálka v 78. minutě, ale jen do brankáře. Ke snížení alespoň přispěl Véna Minařík, který skóroval až v 90. minutě a ke srovnání nám zbývalo více než moc. Tohle utkání nám vůbec nevyšlo a byla to prakticky první domácí prohra v soutěži od léta 2022.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Dnes to bylo pomalé, utahané, jak jízda s ruční brzdou. Olympie hrála to co jsme čekali, hluboký blok bez výstavby od vlastní brány a po zisku nákop na rychlé hroty. To co jsme si před zápasem řekli, jsme nepřenesli na hřiště. A mysleli jsme si, že se soupeř porazí sám. My jsme pomalým přehráváním míče mezi stopery a středním záložníkem zdržovali hru a míč na kraj zálohy pro křídelní hru dali pozdě, až byl soupeř sformovaný v bloku. Na to, že hrajeme na tři útočníky, byli obě křídla moc hluboko a pozdě doplňovali útočnou vazbu. S takovou old schoole hrou nemáme šanci uspět nikde. Na svůj standard se dnes z Benfiky nevyhoupl nikdo. Výmluvy proč to nešlo mě napadá mnoho, ale když se vymlouvá kouč, začnou se vymlouvat i hráči a alibismus v Líšni nechceme. Zápas si vyhodnotíme a každý s chybami musí začít u sebe. Čeká nás ještě dvanáct zápasů. Jedeme dál.

SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Klukům jsem před zápasem říkal, že se vždy chci měřit s těmi nejlepšími a že dnes mají tu příležitost. Aby neřešili, jakou bude mít Líšeň sestavu (4 hráči z áčka), byli pokorní, ale ovšem odvážní. Jsem za kluky rád, že díky tomuto zápasu zjistili, že když k zápasu přistoupí na 100%, tak můžou porazit každého. Bylo to velice bojovné a tvrdé utkání. Líšeň měla více ze hry, víc držela míč, ale my jsme do obrany pracovali opravdu zodpovědně a Líšeň pustili do minima příležitostí. Sami jsme byli nebezpeční zejména z brejků. Děkuji klukům za výkon, ale už je to za námi a musíme už koukat směrem k pátku, kdy nás čeká Svratka. Já jsem maximalista. Máme za sebou na jaře teprve 3 zápasy, spoustu před sebou a my musíme pracovat stále stejně zodpovědně a nic nevypustit.



Sestavy


SK Líšeň B
V. Veselý [-] - L. Fall [-] , T. Weber [-] (77. M. Daněk [-] ) , R. Bohuslav [-] , D. Džupeňuk [-] , M. Ferlay [-] (38. I. Gabriel [-] ) , R. Dostálek [-] , V. Minařík [-] , T. Bílek [-] , M. Bednář [-] , D. Rudyk [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - R. Souček [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] (89. F. Štěpánek [-] ) , R. Chyla [-] (87. D. Koňařík [-] ) , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pokorný [-] (90. J. Ťoupek [-] ) , M. Maňoušek [-]

ŽK: 14. T. Bílek , 41. R. Bohuslav , 68. V. Minařík , 70. D. Džupeňuk - 57. M. Zouhar . ČK: 83. T. Bílek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SMUTNÝ Jan - HŘIB Daniel, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: výhra domácích

Líšeň potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích