2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečín se rozešla s Trhovými Dušníky smírně


Branky


0

Souboj kanonýrů, nečínského Michala Gregora s Jaroslavem Smejkalem z Trhových Dušníků skončil nerozhodně, a protože nikdo další se v utkání netrefil, dělbou bodů skončil i očím diváků nepříliš lahodicí zápas jejich týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlou trefu Michala Gregora odpověděl Smejkal

V posledním utkání podzimu byl na hřišti Sokola Nečín k vidění vyrovnaný fotbal nejen do počtu vstřelených branek, tak i nevyužitých gólových příležitostí. O něco aktivněji začali hosté, kteří zatlačili Nečínské na jejich polovinu, ale gólmana Kubína vážněji neohrozili. Naopak hned z první střely inkasoval, když se hlavičkou prosadil domácí ostrostřelec Michal Gregor. Trhové Dušníky se pak na dlouhé minuty usadily na polovině soupeře a po obléhání nečínské branky se jim podařilo vyrovnat. Po krásném centru Jakuba Pravdy se hlavou trefil Jaroslav Smejkal. Hosté měli ještě do přestávky na kopačkách několik možností k otočení skóre, žádnou však ke své škodě nevyužili.

Vedení hostující mužstvo ukolébalo

Po změně stran se obraz hry nezměnil a navázal na závěr prvního dějství. Svou převahu fotbalisté Trhových Dušníků vyjádřili druhou brankou Jaroslava Smejkala, ale pak jejich hra ztratila grády. Jakoby se hosté spokojili s vedením a iniciativu přenechali nečínským hráčům, kteří už za devět minut srovnali. Po skrumáži před Krejzovou brankou si svůj druhý zásah a jubilejní desátý v sezóně připsal Michal Gregor, jenž zajistil domácímu týmu bod. Nerozhodný stav vydržel přes pár šancí na obou stranách až do konce, s čímž byli viditelně spokojenější domácí, zatímco v táboře soupeře panovalo mírné zklamání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (trenér): Zasloužená remíza. Utkání bylo oboustranně hodně nepřesné a pro diváky ne moc záživné. Byl to náš nejméně povedený výkon na podzim. I vinou dvou zraněných hráčů a také tím, že někteří z nás byli hlavou místo na hřišti už na dokopné.

TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí): Jak už bývá zvykem, z první střely na branku jsme obdrželi gól. I když jsme pak skóre otočili, od té doby jako když utne, a Nečín vyrovnala.



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - V. Vacek [-] , J. Vršecký [-] , D. Hnida [-] , A. Petřina [-] , J. Gregor [-] , J. Koza [-] (80. J. Salinger [-] ) , D. Budínský [-] , J. Převor [-] (46. J. Žaloudek [-] ) , M. Gregor [-] , P. Hubička [-]

TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - J. Doubek [-] , O. Sváda [-] , M. Gregořica [-] , P. Jícha [-] - M. Harvan [-] , M. Stránský [-] (78. L. Kortan [-] ) , J. Pravda [-] - J. Smejkal [-] , P. Gasch [-] , P. Solnička [-] (63. L. Ďuriš [-] )

ŽK: 32. J. Koza , 35. V. Vacek , 44. J. Gregor , 68. A. Petřina - 43. J. Smejkal , 52. J. Pravda , 62. P. Gasch , 80. L. Ďuriš .
Místo: Sokol Nečín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Jakub - STEHLÍK Jan, VACEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.