2:1
(1:1)
12. P. Sabon
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Vsi prohrál duel v Pičíně brankář Šimek


Branky


0

Směle může kandidovat na titul Kopyto kola. Gólman fotbalistů Nové Vsi/Malé Hraštice Antonín Šimek doslova daroval vítězství soupeři z Pičína, který uhájil druhou příčku v podzimní tabulce okresního přeboru díky dvěma kuriózním trefám záložníka Václava Blahovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušně našlápnuté hosty utlumil kiks gólmana

Celé utkání se hrálo za silného větru. Přestože domácí vyrukovali do boje s uzdraveným snajprem Michalem Lexou (v zápise o utkání je uveden jako náhradník), od první minuty je překvapivě přehrávali kombinačně lepší hráči Nové Vsi. Už ve třetí minutě se po pasu Jana Petráka řítil sám na branku hostující Michal Slavík, proti němuž skvěle zasáhl muž mezi tyčemi pičínské branky, David Bohuněk. Nová Ves se přesto ujala vedení po krásné kombinační akcí, kdy přesně zakončoval útočník Patrik Sabon. Domácí byli jako opaření a nebyli schopni vymyslet žádnou kloudnou akci. Z bezradnosti je vysvobodila hrubka brankáře Nové Vsi Antonína Šimka, jenž nedokázal zkrotit nepříliš povedený trestný kop záložníka Václava Blahovce. Skákavý a mírně tečovaný balón chtěl chytit do koše, ale ten pod ním podklouzl do branky. Byl to zlom v utkání. Do té doby matným fotbalistům Pičína narostla křídla a do poločasu si vynutili tlak, jenže své šance neproměnili.

Blahovec rozhodl gólem přímo z rohového kopu

Druhá půle, to byl hlavně boj ve středu hřiště. S přibývajícím časem spělo střetnutí k dělbě bodů, ale v 77. minutě ho rozhodl Václav Blahovec, který svou druhou branku vstřelil přímo z rohového kopu. Na jeho trefě se opět významně podepsal hostující gólman, když vyběhl na malé vápno, máchl do prázdna a míč nad ním přeletěl do jeho svatyně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (obránce): Není mi moc do řeči. Věděli jsme dobře o útočné síle Pičína, zvlášť když nastoupil s uzdraveným střelcem Michalem Lexou v základní sestavě, ale že tu prohrajeme góly po nepříliš provedeném trestňáku a z rohu, to je smutné.



Sestavy


TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - J. Kunc [-] , V. Hoshko [-] , T. Hazucha [-] , J. Kuba [-] , M. Hazucha [-] - M. Rozmajzl [-] , J. Benák [-] , R. Vokurka [-] (25. M. Lexa [-] ) , V. Blahovec [-] - L. Ježek [-] -

TJ Sokol Nová Ves
A. Šimek [-] - P. Burian [-] , P. Sabon [-] , M. Slavík [-] , J. Oktávec [-] , M. Durdil [-] , M. Jiráň [-] , P. Kardinál [-] , O. Fafejta [-] , P. Plíva [-] , J. Petrák [-]

ŽK: 66. M. Hazucha - 62. M. Jiráň , 85. O. Fafejta .
Hráči zápasu: V. Blahovec , M. Lexa - P. Sabon .
Místo: Sokol Pičín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stehlík Jan - KŘÍŽ Jakub, MÁŠA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.