Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora na závěr podzimu rozstřílela Kovohutě


Branky


16. M. Valenta , 30. M. Švec , 39. M. Švec , 65. M. Valenta , 68. V. Krůta , 70. V. Čanda - 64. J. Neliba
0

S vyjímkou začátku druhého poločasu měli fotbalisté Krásné Hory v podzimní derniéře proti Kovohutím Příbram hru pevně pod kontrolou a nováčka okresního přeboru vyprovodili ze hřiště s šestigólovým výpraskem. Při pohodové výhře zazářili Martinové, Švec a Valenta. Obě opory domácích vstřelily po dvou gólech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soustavný tlak domácí vyjádřili třemi góly

Celý první poločas se odehrával zcela v režii domácích hráčů, kterým cestu k vítězství značně usnadnil odevzdaný soupeř. Kovohutě nebyly vůbec aktivní směrem dopředu a často ztrácely v poli míče, takže se ocitly pod soustavným tlakem soupeře. První ránu jim zasadil stredopolař Martin Valenta, jenž si zpracoval těžký balón a placírkou podél brankáře Lukáše Jaroše chladnokrevně otevřel skóre duelu. Kombinační hra Krásné Hory po zemi na hostující celek platila, a ten mnohdy se štěstím odolával náporu domácích. Po půlhodině znovu kapituloval, když jeho obraně utekl Martin Švec a že strany prostřelil gólmana. Stejný hráč se prosadil opět ve 39. minutě, kdy využil zmatku v hostující defenzívě a ve skluzu poslal míč mezi nohy zkoprnělého brankáře příbramských Kovohutí.

Vzepětí Kovohutí nemělo dlouhého trvání

Snad pod dojmem tříbrankového vedení domácí po obrátce polevili a přenechali soupeři iniciativu. Nabídnuté šance se Kovohutě chopily a po hodině hry nejlépe střílející zadák Jan Neliba snížil po standardní situaci. Žádné drama však hráči Krásné Hory nepřipustili. Opět zabrali a převzali otěže utkání. Třemi zásahy v rozmezí pěti minut navýšili na 6:1, když se postupně prosadili podruhé v zápase Martin Valenta, střídající Vratislav Krůta a potupu hostů dokonal sváteční střelec Václav Čanda.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Jiří Zelenka (předseda klubu): Hlavně v první půli se hrálo na jednu branku. Kovohutě jsme jasně přehrávali kombinací po zemi a dali tři góly. Pak jsme sice soupeři povolili v úvodu druhého poločasu snížit, ale rychle jsme ho vzápětí dorazili.

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (útočník): Tento zápas se nám vůbec nepovedl. Byli jsme u všeho druzí a vůbec se nám nevedlo.



Sestavy


TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - P. Mašek [-] , V. Čanda [-] , M. Turek [-] (84. J. Hubička [-] ) , J. Špírek [-] , T. Lhotecký [-] (37. V. Krůta [-] ) , J. Kříž [-] , O. Sirotek [-] , M. Valenta [-] , M. Holák [-] (70. J. Holan [-] ) , M. Švec [-]

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] - D. Budějský [-] , M. Kinčl [-] - D. Hnízdil [-] , O. Hála [-] - T. Dušek [-] , J. Vostrý [-] , M. Hanáček [-]

ŽK: 30. T. Dušek , 56. M. Kinčl .
Hráči zápasu: M. Valenta , M. Švec .
Místo: TJ Krásna Hora. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sandr Václav - HUBIČKA Michal (N), SOUKUP Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.