0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhy díky hattricku kapitána Brouma deklasovaly Jince


Branky


5. D. Krůta , 44. M. Broum (p.) , 54. M. Broum , 71. M. Broum , 74. M. Krůta
0

V tomto případě zůstalo jen u přání. Fotbalisté SK Jince 1921 si chtěli na závěr podzimu napravit doma reputaci proti Spartě Luhy a naladit se před dokopnou, ale tvrdě narazili. Místo druhé domácí výhry v sezóně utrpěli se zarputilým soupeřem další těžký debakl a při rozlučce s podzimem měli o čem přemýšlet. V poločase soutěže jsou totiž předposlední, zatímco Luhy i díky hattricku kapitána Martina Brouma přezimují třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté orámovali poločas brankami

Luhy nastoupily vinou zranění v pozměněné sestavě. Stoper David Krůta se při absenci Beňa posunul na hrot vedle bratra Martina a byl to vydařený tah. Domácí byli ještě zřejmě duchem v kabině, když ve 4. minutě posadil Kout od lajny střileným centrem balón na hlavu Davida Krůty a hosté vedli. Chvíli poté se pokoušel Vladimír Kout přehodit ze 30 metrů gólmana, o kousek však minul. Domácí přežili, začali být aktivnější a dělali problémy zejména krajním obráncům Luhů, jenže Slepičku vážněji neprověřili. Naopak hosté znovu zahrozili ve 40. minutě, kdy přízemní centr Kouta prolétl až k na zadní tyči čekajícímu Martinu Broumovi, jenž  zakončil slabě do náruče gólmana. Chuť si spravil těsně před odchodem do kabin, kdy z penalty s přehledem potrestal zbytečný faul na Davida Krůtu. Zvýšil na 0:2 a Jinecké to zlomilo. 

Odevzdané Jince inkasovaly ještě třikrát

Do druhého poločasu nevstoupili domaci dobře a zmohli se jen na nakopování balónů. Naopak protivník lépe kontroloval hru a využíval krajní záložníky. Kapitán Martin Broum po gólu ožil a v 52. minutě z 25 metru přehodil brankáře Aleše Hůlu. Odčinil tak neproměněnou šanci Davida Krůty pár minut předtím, když útočník Sparty hlavou přestřelil úplně prázdnou branku. V 73. minutě poslal Vladimír Kout do samostatného úniku Martina Brouma, a ten se nemýlil. Dovršil tak svůj čistý hattrick - 0:4. Pár minut na to kapitán Luhů dlouhým nákopem po lajně našel Davida Krůtu, který obešel gólmana. Vracející se obránce Jinců vypíchl míč k Martinovi Krůtovi, jenž upravil na konečných 0:5.



Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Pavel Fenik (záložník): Výsledek je bohužel krutější než předvedená hra. V prvním poločase jsme byli Luhům vyrovnaným soupeřem, ale zlomila nás zbytečná penalta do šatny. Ve druhé půli už se jen dohrávalo. U soupeře mě překvapila jeho zarputilost. Ještě pár minut před koncem se jeho hráči hecovali a snažili se aktivním presováním získat každý balón bez ohledu na to, kde se nacházel.

TJ Sparta Luhy
Pavel Pilík (trenér): Naše jednoznačne vítězství bylo naprosto zasloužené. Byli jsme jasně lepší v obou poločasech.



Sestavy


SK Jince 1921
A. Hůla [-] - L. Dráb [-] , T. Zadina [-] (65. P. Vejr [-] ) , J. John [-] (80. P. Novák [-] ) , P. Šobek [-] (26. P. Fenik [-] ) , S. Pechlát [-] , M. Píchal [-] , J. Provazník [-] , L. Biely [-] , D. Dendys [-] (87. J. Tecl [-] ) , M. Beneš [-]

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - D. Krůta [-] , M. Hadač [-] (46. J. Schacherl [-] ) , M. Čech [-] , T. Mazour [-] (87. P. Spilka [-] ) , J. Fejt [-] - V. Kout [-] (85. M. Broum [-] ) , J. Jun [-] , R. Mařík [-] , M. Broum [-] - M. Krůta [-] -

ŽK: 24. V. Kout .
Hráči zápasu: M. Broum , M. Krůta .
Místo: SK Jince. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Máša Jaroslav - RYS Václav (N), BUDIL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.