Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž porazila Kunžak a slaví postup do vyšší soutěže


Branky


16

V posledním domácím utkání chtěli fotbalisté Stráže potvrdit vítězství v soutěži. Na klucích byla vidět velká nervozita z historické chvíle, na druhou stranu jim to Kunžak ulehčil tím, že dorazil, jak je jeho zvykem na venkovní zápasy značně oslaben. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Kdo dorazil se zpožděním, o hodně přišel. Hned ve 3. minutě domácí opařila branka hostí, kdy domácí nejdříve neproměnili nájezd na gólmana a pak hostujícímu Františku Fáberovi nechali příliš volna – 0:1. Naštěstí strážští dokázali rychle zareagovat. V 6. minutě předvedli pohlednou akci, na jejímž konci byl navrátilec z fronty Vratislav Labuť – 1:1. Během chvíle další pohledná akce a tentokrát zakončoval Jan Sivok, 8. minuta – 2:1. A na 100. soutěžní gól Stráže v sezóně se vskutku nečekalo dlouho, 10. minuta opět pěkná rychlá kombinace a Vráťa Labuť zvyšuje na 3:1. Po této velmi plodné desetiminutovce se hosté zatáhli a domácí museli dobývat. Což jim úplně nevyhovuje. Přesto několik dalších tutovek zahodili. Nakonec ve 44. minutě domácí zvýšili po další rychlé akci Honzou Sivokem na 4:1.

Stráž si v pohodě dokráčela pro výhru a slaví postup

Druhá půle se dohrávala z nutnosti. Ne že by to hosté zabalili, hlavně přes Frantu Fáberu byli párkrát nebezpeční, ale hra už neměla takový spád. 59. minuta, další rychlá akce na jejímž konci byl Jakub Kalvas – 5:1. Na konečných 6:1 uzavřel v 81. minutě Vlastimil Mikuláštík. Po závěrečném hvizdu byla velká euforie. Pěkné gesto udělali hráči Kunžaku, kteří s domácími hráči nastoupili na předání poháru pro vítěze OP JH 2022/23 a samotné předání doprovodili potleskem. A pak už vše probíhalo klasicky: šampaňské, doutníky, focení, koupačka v kašně a končilo se pozdě v neděli. K poslednímu utkání sezóny Stráž zavítá v sobotu 17. 6. 2023 do Starého Hobzí. Strážští mají titul, domácí jsou zachráněni, takže věříme v pohodový zápas. Výkop je v 15:00. Fanoušci Stráže jsou zváni na dokopnou, která začne v 18:00 na strážském hřišti. Dobrou náladu s sebou.

Autor: Vladimír Vrána



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - L. Chovítek [-] , J. Jančura [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] - V. Labuť [-] , J. Sivok [-] , M. Šálený [-] , M. Neumann [-] - J. Kalvas [-] , V. Mikuláštík [-]

TJ Kunžak
R. Kovář [-] - A. Račák [-] , P. Janák [-] , T. Mašek [-] , M. Novák [-] , D. Račák [-] , F. Fáber [-] , F. Koranda [-] , K. Reznychenko [-] , O. Fáber [-] , P. Kovář [-]

Hráči zápasu: V. Mikuláštík , J. Sivok , V. Labuť .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Devera Radek - BARTYZAL Vlastimil, MAŇHAL ING. Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jan Eger
Tip experta: výhra domácích

Kunžak je vždycky nepříjemný soupeř a i když nás trápí veliká marodka a spousta kluků hraje i přes bolesti, věřím, že máme natolik kvalitní mužstvo, že si zápas pohlídáme a oslavíme výhru v soutěži.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích