Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 15:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice potvrdila dobrou formu proti Novosedlům a bere další tři body


Branky


5. M. Šperl , 12. J. Demeter (p.) , 49. P. Janeček , 55. P. Biernat , 62. P. Biernat - 36. J. Marsa , 62. R. Poborský
17

Škoda, že sezona končí a Lásenice navíc opouští OP, protože se jim podařilo konsolidovat kádr, naučili se hrát to, co chtějí, tzn. rozehrávku od stoperů, žádné alibistické nakopávání, využití potenciálu a fyzické vybavenosti krajních beků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Samotný zápas s Novosedly prověřil domácí hru především směrem dopředu, jelikož soupeř přijel v okleštěné sestavě a stoupající forma domácích se projevila již v 5. minutě, kdy po povedené akci zprava nacentroval Tomáš Blažek a hlavičkující Matěj Šperl (v zápisu je chybně Pavlovský, který v tu dobu seděl na střídačce) nedal gólmanovi šanci. O sedm minut později přešel Demeter zleva přes dva hráče soupeře, vnikl do pokutového území, kde Zidanovkou obehrál dalšího protivníka, ale ten mu podrazil stojnou nohu a pískala se pentle, kterou bezpečně do protipohybu sám faulovaný Jan Demeter proměnil. Kluci od Nežárky byli dost neškodní. Domácí opět neproměnili pár pološancí, odehráli jejich specialitu, kdy se již ve třetím zápase za sebou při nájezdu dva na nikoho vystavili do ofsajdu. Tady se asi projevují geny, kdy Demeter a Šperl jsou bratři, jejichž maminka nikdy fotbal nehrála. Taková ta lásenická klasika po neproměněných šancích se ukázala ve 36. minutě, kdy se kopal ze 35 metrů přímák proti domácí svatyni, Kodym se podíval do sluníčka a z první ani ne střely Jakuba Marsy to bylo hned 2:1. 

Lásenice bere další tři body

Druhá půle začala stejně jako první. Brzy domácí zvýšili díky velmi agilnímu pravýmu bekovi Petrovi Janečkovi, který se ocitl až metr před brankou Malého a doťukl míč za čáru. Pak se rozhodl také nejlepší hráč na hřišti Pavel Biernat, že nebude jen připravovat šance a dvěma góly během sedmi minut po parádních akcích zvýšil na 5:1. V 82. minutě nakopl soupeř dlouhý míč po zemi do pokutového území, za nimž se hnal Dan Kroupa. Střídající brankář Kuba Tomaschko chtěl balon bezpečně skrýt do svých dlaní, ale vypadl mu, Dan zavětřil šanci, kterou mu ale náš mladík s rukavicemi faulem překazil. Další jasná penalta, kterou neomylně proměnil veterán Roman Poborský. Zbylé minuty se odehrály v poklidu a mohlo se jít potřetí za sebou užít si vítězný pokřik.

Autor: Petr Boček



Ohlasy k zápasu


TJ Rapid Lásenice
Petr Boček: Poslední zápas odehrajeme na hřišti poslední Peče, kam ale pojedeme bez našeho útočného dua Šperl, Demeter. Já si také budu plnit povinnosti rozhodčího, ale věřme, že se sejdeme v dostatečném počtu a splníme náš interní úkol a to je 11. místo po posledním kole.




Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - P. Boček [-] , D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , M. Pospíšil [-] , P. Biernat [-] , J. Demeter [-] , P. Medek [-] , P. Janeček [-] , J. Kandl [-] , M. Šperl [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Marsa [-] , J. Kypta [-] , R. Poborský [-] - B. Kalina [-] , L. Trachta [-] , P. Zeman [-] , R. Poborský [-] , D. Kroupa [-] , Z. Nalezený [-] - O. Šrom [-]

ŽK: 56. M. Šperl , 82. J. Tomaschko .
Hráči zápasu: P. Janeček , P. Biernat .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - KOŘÍNEK Luboš, RACZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Jan Eger
Tip experta: remíza

U Novosedel vždy záleží na tom, jak se sejdou. Pokud se sejdou, jsou hrozně nebezpečný. Lásenice na podzim hraje ve skvělé formě, takže dám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích