0:1
(0:1)
40. P. Medek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra v řadě. Lásenice uspěly i na půdě Chlumu


Branky


40. P. Medek
19

Mužstvo Lásenice se dostalo do vítězné nálady. Ve 25. kole Okresního přeboru na hřišti Chlumu zvítězili 1:0 díky brance Petra Medka z konce první půle. Tým ze spodní části tabulky tak zvítězil podruhé v řadě a je na dvanáctém místě tabulky. Naopak Chlum prohrál pošesté v řadě a už je jen o dva body právě před Lásenicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu vstřelil Medek

Motivaci na Chlum měli hostující hráči jasnou, do konce sezóny si dali za cíl skončit na jedenáctém místě. To znamená ideálně vyhrát všechny zbývající tři zápasy. V Chlumu byl přítomen Jirka Hájek se zlomenou rukou, takže bylo jasné, že jeden z nejnebezpečnějších hráčů domácích se bude jen dívat. A co se týče průběhu utkání, mohl by se zkopírovat jakýkoli jiný koment z nějakého předchozího zápasu. Pouze tentokrát místo Honzy Demetera se do role dřeváka vtělil Matěj Šperl. Jeho impotence byla naprosto výstavní. Chlum hrozil z rychlým protiútokům hlavně po pravé straně, ale buď zasáhl výborně hrající Matyáš Pospíšil, kterého podporoval mladíček Štěpán Vacek, nebo jistým zákrokem vše zachránil vrátivší se Lukáš Kodym. Ve středu pole dominoval Jirka Heřmánek a jeho jedinečné čtení hry a hra hlavou. Branku hosté vstřelili ve 40. minutě po pěkné akci Demetera, který nacentroval polovysoský míč do na hranici šestnáctky a tam se ze vzduchu z voleje ligově trefil Petr Medek pod břevno. 

Hosté si odvážejí všechny body

Ve druhém poločase hosté ukázali jeden z důvodů, proč se možná neudrží v OP. Nastala situace, kdy na nebohého jednoho obránce a gólmana domácích běžela celá svatá trojice Šperl, Demeter, Fiala, vymíchali obránce takovým způsobem, že vystavili sami sebe do ofsajdu, to se nevidí možná ani u starších žáků. A v konci zápasu začaly nervy, protože Chlum cítil šanci, láseničtí byli dost nepřesní v rozehrávce a jen se štěstím a samozřejmě i nějakým umem přečkali vše bez úhony. Uvidí se, jestli v následujícím zápase doma s trápícími se Novosedly trefí častěji branku, nebo dokonce nečekaně vsítí i více gólů.

Autor: Petr Boček



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
J. Křižan [-] - M. Čáp [-] , J. Cepák [-] , T. Kamenický [-] , D. Vlach [-] - O. Novák [-] , P. Eliáš [-] , R. Novák [-] , B. Dušák [-] - J. Březina [-] , M. Bílek [-] -

TJ Rapid Lásenice
J. Tomaschko [-] - T. Blažek [-] , M. Šperl [-] , P. Biernat [-] , J. Demeter [-] , P. Medek [-] , P. Janeček [-] , J. Kandl [-] , J. Heřmánek [-] , M. Pospíšil [-] , P. Boček [-]

Hráči zápasu: J. Heřmánek , M. Pospíšil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KOLLMANN Jaroslav, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra hostů

Tady bych si dovolil tipnout výhru hostí. Bude nám chybět sice trochu zkušenosti díky absencím Davida Vacka a Luboše Pundy, které návratem na plac nahradí Jirka Heřmánek. A Honza Demeter už musí trefit bránu ze šesti až sedmi samostatných úniků více než dvakrát. Takže ten jistě nějaký gól vstřelí. A tentokrát věřím i naší útočné naději Matěji Šperlovi. Navíc na jaře již ani nedostáváme tolik branek. Počítám, že nás matadoři v domácí sestavě potrápí svou technickou vyspělostí a Hájkovou potencí. Vyhrajeme 3:2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích