Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 15:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za půl hodiny bylo hotovo, Dačice v domácím prostředí smetly Chlum


Branky


18

Fotbalisté rezervy Dačic rozstříleli ve 24. kole 8:2 Chlum a navázali tak na venkovní výhru. Během úvodních pětačtyřiceti minut se trefili Krejča, Jaromír Hric, 2x Diviš a 2x Dvořák. Ve druhé půli přidali další góly J. Hric a Š. Hric. Za hosty pouze kosmeticky upravili skóre Flaška a Matoušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Stejně jako v podzimním zápase na půdě Chlumu si domácí řekli, že musí dát rychlý gól a ideálně zápas rozhodnout už v prvním poločase, aby se neopakovalo to, co minulý týden v Lásenici. Na podzim Dačice vstřelily gól ve druhé minutě a tentokrát se jim to podařilo ve 4. minutě, kdy se po dobré akci a pár zblokovaných střelách prosadil Ondřej Krejča. Prvních dvacet minut se hra přelévala ze strany na stranu, oba týmy se snažili hrát kombinačně, k velkým šancím se ovšem dostávali spíš domácí. Branka Jardy Hrice je ale nakopla a ucítili, že obrana hostů je rozhozená. Poslední dvacetiminutovka byla čistě v domácí režii. Po dobře kopnutém přímém kopu se prosadil Míra Diviš, který se o chvíli později prosadil podruhé. Dva góly přidal také 18ti letý Michal Dvořák, pro kterého to byly premiérové trefy a poločas tak skončil tenisovým kanárem 6:0. 

Domácí tým si s chutí zastřílel a bere tři body

Do druhého poločasu domácí vstoupili s myšlením, že na Chlum opět vlítnou, ale Chlum překvapivě první poločas nepoložil a ihned po začátku druhé půle vsítil gól Radim Flaška - 6:1. Hosté měli několik příležitostí, ale domácí mužstvo opět podržel gólman Máša. Paradoxně domácí byli horším týmem a spíš už všichni trochu vyhlíželi konec utkání. Těžko se v takových zápasech ještě hledá motivace. I přes to se jim však podařilo ještě dvakrát skórovat a to v režii bratří Hriců, nejdřív svůj druhý gól po dorážce přidal Jarda Hric a poté osmý gól dačický nejlepší střelec Šimon Hric. Hosté také ještě jednou udeřili a to Jiřím Matouškem - 8:2.

Autor: Vít Syrovátka



Ohlasy k zápasu


FK Dačice B
Vít Syrovátka (trenér): Kluky chci pochválit za to, že jsme dokázali rozhodnout zápas za prvních pětačtyřicet minut, jak jsme si řekli. Za zmínku ještě jistě stojí, že osmý gól byl náš 100. vstřelený gól v sezóně.




Sestavy


FK Dačice B
R. Máša [-] - T. Pospíchal [-] , J. Hric [-] , M. Březina [-] , A. Dvořák [-] , M. Fischer [-] , Š. Hric [-] , M. Dvořák [-] , A. Točík [-] , D. Křížek [-] , J. Nosek [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
P. Horák [-] - L. Řepa [-] , M. Čáp [-] , J. Matoušek [-] , D. Vlach [-] - M. Němeček [-] , P. Jecha [-] , M. Šantroch [-] , R. Novák [-] - T. Šniager [-] , R. Flaška [-] -

ŽK: 90. J. Nosek .
Hráči zápasu: T. Pospíchal , R. Máša .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - BROŽ Miroslav, CECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička pro domácí, zde by mohl zápas skončit i vyšším rozdílem

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích