Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 14:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž se znovu přiblížila postupu, Staré Hlíně nedala šanci


18

Strážští fotbalisté ve šlágru 24. kola Okresního přeboru porazili na domácím hřišti Starou Hlínu jednoznačně 5:0 a znovu se přiblížili k postupu do vyšší soutěže. V první půli otevřel skóre střetnutí domácí Vojtěch Princ. Po pauze se třikrát trefil Vojtěch Dvořák a na konečných 5:0 upravil Vlastimil Mikuláštík. Stráž má tři kola před koncem náskok osmi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Zápas roku skončil sice rozdílem třídy, ale na place to tak nevypadalo. Hodně domácím pomohlo, že se na soupeře v týdnu dobře připravili. Začátek byl z jejich strany trochu nervózní a tak se hosté dlouhými balóny dostávali do náznaků šancí. Zbytek skvěle uskákali oba domácí stopeři, Jan Kozel a Kuba Jančura. Hlavně druhý jmenovaný byl klíčovým hráčem defenzívy. Na konci poločasu se povedlo střídání, kdy po pěti minutách na hřišti si Vojtěch Princ zpracoval přihrávku od Břéti Chovítka a z hranice vápna prostřelil hostujícího gólmana. 

Stará Hlína ovládla šlágr kola

Do druhé půle opět vstoupili lépe hráči Hlíny, ale prostě strážští beci měli svůj den. A když už náhodou něco propadlo, sebral to jistý Pavel Rychlý. V 50. minutě Mikuláštík přesprintoval hostujícího stopera, ten ho podsekl a pískala se penalta. Bohužel ji Chovítek poslal mimo. Naštěstí brzy následovalo další šťastné střídání, kdy v 58. minutě Vojtěch Dvořák zužitkoval svým vůbec prvním dotykem s míčem centr Honzy Sivoka - 2:0. V 66. minutě bylo ještě veseleji. To si Honza Sivok naběhl na průnikovou přihrávku, brankář Hlíny nejistě vyběhl, Honza předložil míč Vojtovi Dvořákovi a ten uklidil z nějakých dvaceti metrů do odkryté brány – 3:0. Od této chvíle bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Do hry se postupně dostali všichni. Skóre se ještě dvakrát změnilo. Nejdříve v 80. minutě dokonal Vojta Dvořák svůj hattrick. A na konečných 5:0 uzavřel skóre krásným obloučkem přes gólmana Vlastimil Mikuláštík.

Autor: Vladimír Vrána



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): Bylo to derby, bylo to vyhrocené. Některé situace i komentáře byly zbytečné a nesmyslné. Hlína za celý zápas nevystřelila na bránu, naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Je vidět, že tým nestojí na pár hráčích a i když nám stále chybělo dost hráčů, máme tři body. A na utkání si našlo cestu skoro tři stovky diváků, což je super. Nyní máme na čele tabulky náskok osmi bodů. Ale nic není hotové, příští sobotu hrajeme na hřišti Číměře, což je další těžký soupeř.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Podsclan [-] , J. Jančura [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] - J. Sivok [-] , M. Šálený [-] , B. Chovítek [-] , Š. Melichar [-] - J. Kalvas [-] , V. Mikuláštík [-] -

FK Stará Hlína
A. Voborský [-] - P. Šauer [-] , M. Šauer [-] , J. Meškan [-] , R. Jičínský [-] - M. Vonka [-] , V. Hadač [-] , J. Hrbek [-] , R. Chmátal [-] - M. Benda [-] , T. Balek [-]

ŽK: 45. M. Podsclan , 63. J. Sivok , 89. V. Dvořák - 15. M. Šauer , 45. J. Meškan , 89. P. Šauer .
Hráči zápasu: V. Dvořák , J. Jančura .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: BICEK Roman - BARTYZAL Vlastimil, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zápas tohoto kola, domácím se na jaře příliš nedaří oproti podzimu, zkusím dát plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích