2:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice po třech duelech zabraly, v Lásenici padlo šest gólů


Branky


28. J. Demeter , 74. M. Šperl - 26. M. Diviš , 66. R. Máša , 85. J. Hric , 93. A. Točík
19

Fotbalisté Dačic porazili ve 23. kole Okresního přeboru Lásenici 4:2 a ukončili sérii bez výhry trvající tři zápasy. Hosty poslal do vedení Miroslav Diviš, o dvě minuty později vyrovnal Jan Demeter. Ve druhém poločase vedli opět hosté a domácí opět srovnali. Třetí a rozhodující gól hostů přidal Jaromír Hric, konečné rozhodnutí vystřelil v nastaveném čase Adam Točík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Za poslední tři zápasy se Dačicím nepodařilo ani jednou bodovat a tak tuto špatnou šňůru přetrhnout. Do zápasu hosté vstoupili aktivněji než soupeř a snažili se držet balón na svých kopačkách. To se jim celkem dařilo a přišly i nějaké šance, nebezpeční byli paradoxně z centrů, což u dačických nebývá moc zvykem. Z jednoho takového, kdy zahrával přímý kop Adam Točík, se na zadní tyči prosadil Miroslav Diviš. Domácí hrozili hlavně z nakopávaných míčů za obranu a rychlí útočníci šli počas zápasu několikrát sami na bránu. A takto se stalo i o pár minut poté, co hosté vstřelili úvodní branku, když vyrovnal Jan Demeter - 1:1. Když už si domácí vytvořili šance, byly stoprocentní. Výborně ovšem zachytal gólman Máša, který těmto "nájezdům" dokázal čelit, v ostatních případech domácí vůbec netrefili branku. Poločas tak skončil 1:1. 

Rezerva Dačic si odváží všechny body

Ve druhém poločase se hrál dost zvláštní a ne moc líbivý fotbal. V horkém počasí docházely síly na obou stranách a také bylo vidět několik ostrých zákroků, které rozhodčí ne pokaždé odpískal. Nakonec bylo k vidění devět žlutých karet. Po vstřeleném gólu na 2:1 Richardem Mášou hosté opět polevili a domácí zase srovnali Matějem Šperlem -2:2. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, na samém konci Dačice vstřelily dvě branky po úprku Jaromíra Hrice po pravé straně a po kuriózním gólu Adama Točíka, který doklepával míč poté, co domácího gólmana přeskočil hozený aut. Zápas by si nejspíš zasloužil remízu, domácí měli několik tutovych šancí, výkon hosté opět nebyl přesvědčivý, ale mohou být rádi, že berou všechny tři body.

Autor: Vít Syrovátka



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
J. Tomaschko [-] - D. Vacek [-] , B. Bednář [-] , P. Biernat [-] , J. Demeter [-] , J. Novák [-] , P. Medek [-] , J. Kandl [-] , P. Boček [-] , M. Pospíšil [-] , Š. Vacek [-]

FK Dačice B
R. Máša [-] - J. Hric [-] , M. Březina [-] , A. Dvořák [-] , M. Fischer [-] , Š. Hric [-] , M. Dvořák [-] , A. Točík [-] , D. Křížek [-] , J. Nosek [-] , R. Máša [-]

ŽK: 34. Š. Vacek , 77. J. Demeter , 92. L. Punda - 4. M. Dvořák , 21. J. Hric , 59. M. Diviš , 74. R. Máša , 76. M. Fischer , 77. A. Točík .
Hráči zápasu: M. Diviš , R. Máša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - CIGÁŇ Roman, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů