3:2
(2:0)
69. O. Šrom
78. M. Michal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol ztratil dvoubrankové vedení nad Novosedly, přesto bere všechny body


Branky


6. J. Zeman , 39. L. Štěpánek (p.) , 72. D. Čáp - 69. O. Šrom , 78. M. Michal (p.)
19

Fotbalisté Suchdola ve 22. kole Okresního přeboru zvítězili nad Novosedly 3:2. Domácím vyšel skvěle první poločas, do vedení šli brzy díky trefě Zemana, na kterého navázal v závěru půle Štěpánek. Hosté se do zápasu vrátili po pauze, snížil Šrom a následně šli domácí do dvoubrankového vedení díky Čápovi. Hosté už pouze snížili díky penaltě Miroslava Michala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Zápas začal lépe pro domácí. V 6. minutě golman Malý vyrazil střelu domácích pouze před sebe a Jakub Zeman poslal suchdolské do vedení. Poté měl tři velké šance hostující M. Michal, tu největší, když kvůli drnu netrefil míč dva metry před prázdnou brankou. Pět minut před přestávkou svedl stoper Kroupa souboj s domácím útočníkem, hlavní rozhodčí ukázal, že se hraje dál, ale na popud asistenta (Kříž) svůj verdikt změnil a ukázal na pokutový kop a domácí Lukáš Štěpánek ho proměnil. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0. 

Drama ve druhém poločase přineslo tři body domácím

Ve druhém poločase nejprve nebyl hostům uznán gol pro údajný ofsajd (Kříž). V 69. minutě už branka platila, když se ve skrumáži na brankové čáře prosadil Oldřich Šrom - 2:1. Poté se další penalty dožadovali domácí, ale odpískána nebyla. Gólu se dočkali v 72. minutě. Hosté při svém útoku ztratili balon u rohového praporku, suchdolští podnikli rychlý protiútok a na jeho konci se trefil hlavou David Čáp. Další velkou šanci měl Pepa Mazanec, který z přímáku trefil břevno. V 78. minutě byl ve vápně sestřelen Trachta a i hosté měli výhodu pokutového kopu, který s přehledem proměnil Miroslav Michal. I přes závěrečný tlak se hostům už vyrovnat nepodařilo. V poslední minutě nastavení kopaly Novosedly roh, ale byl odpískán faul na domácího hráče. Domácí tedy berou důležité vítězství 3:2.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): K důležitému zápasu jsme odjeli bez pěti hráčů. I přesto si myslím, že byly pasáže utkání, kde jsme měli jasně navrch. Domácí byli efektivnější v proměňování šancí, my jsme jich několik zahodili. Myslím, že to byl náš nejlepší výkon na jaře, kluků je mi líto, protože tady jsme měli minimálně remízovat a rozhodně na to bylo. K výkonu rozhodčích se vyjadřovat nebudu, co si o nich myslím jsem jim řekl přímo v kabině.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
D. Lakatoš [-] - D. Čáp [-] , K. Trmal [-] , J. Kříž [-] , T. Koranda [-] , M. Havelka [-] , J. Zeman [-] , P. Vochozka [-] , D. Míka [-] , O. Růžička [-] , F. Měkuta [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - Z. Nalezený [-] , J. Marsa [-] , J. Kypta [-] , D. Kroupa [-] , P. Šafránek [-] - J. Mazanec [-] , B. Kalina [-] , L. Trachta [-] , M. Michal [-] - O. Šrom [-]

ŽK: 83. O. Růžička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - KŘÍŽ Karel, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Strašně důležitý souboj o klidný střed tabulky. V Suchdole se nám dlouhodobě nedaří, ale myslím, že i případný bod vezmeme. Nicméně tipuji dvojku, to by mi nikdo z kluků asi neodpustil.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích