0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Stráži gól nepadl, lídr tabulky pouze remizoval s Chlumem


Branky


20

Fotbalisté Stráže nenapravili zaváhání z minulého kola a pouze remizovali ve dvacátém kole bez branek proti Chlumu. Na čele tabulky tak přišli o velice slibný náskok a její pronásledovatel už je druhý pouze o skóre. Stará Hlína a Číměř už se začínají nebezpečně přibližovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Po průseru v Lásenici Stráž chtěla doma s Chlumem vyhrát. Tentokrát byli kluci v hlavě správně nastaveni. Bohužel jsou jak The Beatles, také se rozpadají. Do utkání šli bez dvou hráčů základní sestavy a to bez Vojty Kaštánka, který bude mimo hru celé jaro, tak i bez kapitána týmu Martina Zváry. A tak ani na pátý jarní pokus nebyli kompletní. A aby toho nebylo málo, tak po čtvrt hodině odstoupil Honza Eger, aby ho za dalších patnáct minut následoval Martin Bubal. Což už jsou opravdu velké zásahy do sestavy. Přesto domácí převážnou část prvního poločasu strávili na polovině Chlumu a hosté se jen sporadicky dostávali přes půlku. Jenže se pořád trápí v zakončení. Jen v první půli trefili hned třikrát brankovou konstrukci. Na druhou stranu, Chlum má zkušený tým kvalitních fotbalistů, který hrál to, co potřeboval. A uskákat jejich útočníky nebylo nic jednoduchého. 

Ani druhá půle branku nepřinesla

Druhý poločas se odehrál ve stejném duchu, jen Chlum ještě více zalezl a spoléhal na brejky, kdežto domácí bušili do plných, což jim moc nesvědčí. Navíc si hosté pohlídali strážského elitního střelce Vlastu Mikuláštíka stylem „kdo leží neběží“, z čehož sice rezultovaly standardky, žel bohu většinou špatně kopnuté. A když už se urodila šance, zhatila ji nekvalitní finální přihrávka či zakončení nebo je skvěle vychytal hostující gólman Křižan. V útoku prostě marnost nad marnost. A jelikož se Chlum za celý zápas netrefil mezi tři tyče, zrodila se bezbranková remíza. 

Autor: Vladimír Vrána



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): Klukům tentokrát, i přes další bodovou ztrátu, patří uznání za nasazení a touhu zvítězit. A to všem bez výjimky, včetně kluků, kteří se hřiště ani nepodívali. Navíc někteří hrají se sebezapřením pod prášky. Ano, chybí nám lehkost z podzimu a nemáme zatím takovou kvalitu v přechodové fázi, ale jsem přesvědčený, že tým svou kvalitu brzy prokáže. V dalším kole nás čeká v Novosedlech derby o Nežárku, kde to nebude žádná procházka růžovou zahradou. A i když nám bude zase pár kluků chybět, chceme vyhrát.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Neumann [-] , J. Jančura [-] , J. Eger [-] , M. Bubal [-] - J. Sivok [-] , M. Šálený [-] , J. Kozel [-] , M. Podsclan [-] - J. Kalvas [-] , V. Mikuláštík [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
J. Křižan [-] - L. Řepa [-] , J. Cepák [-] , J. Matoušek [-] - M. Němeček [-] , O. Novák [-] , R. Novák [-] , P. Eliáš [-] - J. Hájek [-] - J. Březina [-] , T. Kamenický [-]

Počet diváků: 103. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - MACHÁČEK David, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Josef Novák
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít napravit kolaps s Lásenicí. Do sestavy se navíc vrací Mikuláštík, který bude jistě velkou hrozbou. Očekávám jednoznačné vítězství favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích