0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž výhrou nad Suchdolem prodloužila bodovou sérii a na prvním místě už má sedm bodů náskok


Branky


18

Fotbalisté Stráže porazili v 15. kole Okresního přeboru rezervu Suchdolu 4:0 a na prvním místě mají krásný náskok. Hosté se v první půli dostali do tříbrankového vedení díky Melicharovi, třetí gól přidal Běhal. Ve druhé půli přidal poslední branku Sivok. Stráž tak naplno bodovala ve třináctém z dosavadních čtrnácti duelů probíhající sezony. Soutěž nyní vedou o sedm bodů před druhými Dačicemi, které v sobotu prohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

K utkání hosté dorazili se širokou lavičkou, všichni natěšeni na start jarní sezóny. Počasí celkem přálo, hřiště na dané klima velmi slušné, diváků zhruba 50, z toho dobrá polovina strážských. Bohužel pro fotbal, dobře pro hosty bylo domácích pouze deset. Od prvních minut se hra odehrávala na polovině Suchdola, který celkem logicky, systematicky bránil a čas od času zaměstnal hostující obranu dlouhým nákopem. Nicméně už v 10. minutě po ťukesu na pravé straně, napřáhl z hranice vápna benjamínek Šimon Melichar a bylo to 0:1. Po dalších pěti minutách využil zaváhání suchdolských Martin Neumann, potáhl míč po lajně a pěkným centrem vybídl ke skórování Šimona Melichara - 0:2. Ve 25. minutě hosté zahrávali roh, Martin Zvára posadil míč na hlavu Radku Běhalovi a bylo vymalováno - 0:3.

Stráž si připisuje snadné tři body

Do druhé půle nastoupili domácí už jenom v devíti. Hned na jejím začátku po povedené akci Láďa Chovítek předložil míč ke vstřelení hattricku Šimonovi Melicharovi, který ale odmítl. Naštěstí pro Stráž to na zadní tyči zavíral Honza Sivok a uklidil angličanem - 0:4. Po zbytek zápasu už to byla jen házená, kde se hosté předháněli v tom, kdo zahodí větší tutovku. Domácím jde ke cti, že utkání dohráli a nedošlo k jeho předčasnému ukončení. Klobouk dolů před nimi. Z pohledu lídra tabulky plusy převažují. Zahráli si všichni, nikdo se nezranil, dobře se zapojili nové posily Míra Šálený a Martin Neumann a hlavně to je nejdůležitější Stráž bere tři body. 

Autor: Vladimír Vrána



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): V týdnu se musíme kvalitně připravit na Lodhéřov, který k nám přijede posilněn kanonádou proti Kunžaku. Hráči utkání: Šimon Melichar: Suverénně nejmladší hráč týmu dělal svojí rychlostí domácím zadákům velké problémy. Svůj první start v základní sestavě okořenil dvěma góly. Drobnou kaňkou na jeho výkonu je odmítnutý hattrick, což je špatná zpráva hlavně pro jeho peněženku. Martin Neumann: Staronový hráč Sokola, poctivý dříč, díky své figuře statného zálesáka zboural nejednoho soupeře.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - V. Candra [-] , J. Zeman [-] , M. Dunaj [-] , M. Břenek [-] , M. Havelka [-] , R. Polák [-] , J. Opelka [-] , D. Míka [-] , D. Kreim [-] , O. Růžička [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , J. Eger [-] , M. Bubal [-] , J. Jančura [-] - J. Sivok [-] , M. Šálený [-] , J. Kalvas [-] - R. Běhal [-] , Š. Melichar [-]

ŽK: 30. R. Polák - 30. J. Kozel .
Hráči zápasu: Š. Melichar , M. Neumann .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Karolína Vránová
Tip experta: výhra hostů

Tady nemohu jinak, než dát výhru hostů. Ale určitě to nebude nic jednoduchého, domácí jsou kvalitní tým, Áčko jim hraje v neděli, doma body nerozdávají a my přes zimu měli svých starostí dost. Upřímně moc nevím, co od nás čekat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů