0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně nadělila Dražejovu bůra


Branky


24. V. Janoušek , 27. J. Chvosta , 32. J. Brabec , 38. P. Hájek , 62. M. Chvosta (p.)
21

V neděli došlo na derby. Dražejov přivítal Volyni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas hotovo

První minuty zápasu přinesly divákům vyrovnanou hru, která se ale postupně přetavila v převahu Volyně, která po dvaceti minutách hry spustila svůj branko-stroj. Nejprve se ve 24. minutě prosadil Janoušek, za tři minuty ho následoval svojí ranou Jaroslav Chvosta a po půl hodině hry to bylo už 3-0, když Čužna našel osamoceného Brabce. Poločasový výsledek se nakonec zastavil až na 4-0, když před poločasem mířil přesně ještě Petr Hájek.

Pátá!

Druhý poločas se spíše už jen dohrával a o vítězi nebylo pochyb. Volyně nakonec přidala ještě pátou branku, kterou z penalty přidal Michal Chvosta. Volyně tak díky vítězství v Dražejově poskočila na pátou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Volyně nás zastihla ve velmi špatné kondici. Poměrně mladý tým určoval většinu zápasu tempo. Prvních patnáct minut vyrovnaná hra. Následně opět potrestaná chyba vzadu a už se to na nás valilo. Výsledek odpovídá našemu nesoustředěnému výkonu a herní nepohodě. Nyní jedeme v neděli do Chelčic.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem. První branku vstřelil ve 24. minutě Janoušek, který se nejlépe orientoval v pokutovém území. O pár minut později ve 27. minutě vstřelil druhou branku Chvosta, kdy postupoval ze strany do vápna a střelou nedal brankářovi šanci. Ve 32. minutě třetí branku přidal Brabec, který využil milimetrovou přihrávku do malého vápna od Čužny. Ve 38. minutě gólové hody pokračovaly, když Petr Hájek vystřelil z poza vápna a nechytatelnou střelou zvýšil na 4:0. Ve druhém poločase se zápas více méně dohrával. Nám se podařilo ještě přidat pátou branku v 62. minutě pokutový kop s přehledem proměnil nestárnoucí Michal Chvosta. Účet zápasu mohl být ještě vyšší, když nám rozhodčí k překvapení všech neuznal další dvě branky.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , T. Hrčka [-] (74. M. Hrubý [-] ) , F. Brázda [-] , T. Brož [-] - T. Hynek [-] , K. Krýsl [-] , V. Šrámek [-] , D. Hlavin [-] (37. J. Holfeld [-] ) - O. Koutský [-] , M. Bračok [-] -

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] (78. F. Pubal [-] ) , J. Čužna [-] (46. M. Kofroň [-] ) , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (74. B. Šitner [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Vávra [-] , V. Janoušek [-] , J. Brabec [-] (81. P. Rojík [-] )

ŽK: 16. K. Krýsl , 67. T. Hrčka , 81. J. Holfeld , 81. V. Šrámek , 84. M. Bračok - 34. K. Hájek , 44. P. Hájek , 82. P. Rojík .
Hráči zápasu: V. Janoušek .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: ŠVARC Alois - IRAL Jiří, PŘIBYL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Souboj týmů ze Strakonicka zvládnou lépe domácí a získají, tak pojistku k záchraně.

Tip experta: výhra hostů

Sice máme poslední dobou nevyrovnané výkony, ale do Dražejova jedeme vyhrát!

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích