2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice mistrem! Titul vystřelil Hrach


Branky


25

Díky sobotnímu zaváhání Vacova mohl tým ze Sousedovic v případě výhry už v neděli čtyři kola před koncem titul. Proti ale byla rezerva Junioru, kterou doplnilo pár hráčů z áčka, přičemž vyloženou posilou byl brankář Lízal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o dvou částí

Prvních dvacet minut hry patřilo hostům ze Sousedovic, kteří Junior zatlačili a dokázali brankáře Lízala zaměstnávat svými pokusy. Na branku si ale museli fanoušci počkat právě zmíněných dvacet minut, než přijel rohový kop, který do branky uklidil Fábera. Sousedovicím ale vydrželo vedení pouhých pět minut. Domácí inkasovaná branka nakopla a ve 25. minutě překonal Frýdu v brance Sousedovic Doležal. Domácích potom bylo plné hřiště, a když už to vypadalo na remízový poločas, dostal slovo ve 41. minutě Šefčík, který poslal domácí do vedení 2-1.

Mistři!

Druhý poločas chtěli hosté zvrátit duel zpátky na svojí stranu a těsně před hodinou hry k tomu nasměroval Duba. Sousedovický hráč s číslem deset na dresu si stoupnul k přímému kopu, a ten poslal nekompromisně do brány. Zápas poté přinášel šance na obou stranách a možná by i skvělému fotbalu slušela remíza. Sousedovice ale chtěly titul a v 82. minutě přišla jejich chvíle. Míč se dostal ke kapitánu Hrachovi a ten vyslal nechytatelnou ránu, která se zastavila až o síť. Sousedovice tak otočily nepříznivý stav s Juniorem a čtyři kola před koncem s náskokem čtrnácti bodů slaví postup do 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Byl to velmi dobrý zápas, po debaklu v Bavorově jsme se na zápas dobře připravili. Všichni hráči do toho dali maximum. Sousedovice nakonec měli více štěstí jelikož naše další tři šance brankou neskončily. Tomuto utkání by více slyšela remíza. Gratuluji soupeři k postupu a my už musíme získat nějaké body.

FC Znakon Sousedovice
Radek Pintíř - trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a po rohovém kopu a hlavičce Fábery jsme se dostali do vedení. Zlepšenou hrou domácí do poločasu skoré otočily. V druhém poločase Duba F. z trestného kopu vyrovnal a Hrach dalekonosnou střelou rozhodl o naší výhře.



Sestavy


FK Junior Strakonice B
L. Lízal [-] - M. Štöger [-] (77. V. Peroutka [-] ) , M. Boukalík [-] , Š. Vondrák [-] (87. M. Linhart [-] ) , L. Šimák [-] , V. Hozman [-] , D. Doležal [-] (57. A. Novotný [-] ) , D. Šefčík [-] , J. Baloušek [-] , P. Cibulka [-] , O. Kafka [-]

FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - D. Brož [-] , J. Hrach [-] (84. L. Blatský [-] ) , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , D. Marcinko [-] , J. Šourek [-] , F. Duba [-] , O. Šimek [-] , M. Křiváček [-] (75. O. Rataj [-] ) , D. Petráň [-]

ŽK: 76. D. Šefčík .
Hráči zápasu: J. Hrach .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEJČÍK Vít, RABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Hojdekr
Tip experta: výhra hostů

Sousedovice jsou super team. Ztratí až další týden se Březím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Sousedovice jdou za postupem a na Junioru zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů