1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov nedal Bavorovu šanci


Branky


88. B. Begiri - 15. D. Makas , 28. F. Zitta , 51. A. Bujok , 81. Š. Kryštof
23

Zlepšené výkony Bavorova v prvních dvou jarních duelech čekaly prověrku v nedělním domácím duelu. K zápasu totiž do Bavorova přijel Vacov, který zatím rozdával na jaře pouze kanonády.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Vacova

A sebejistota vacovských hráčů na hřišti byla znát. Navíc přesně za čtvrt hodiny otevřel tabulku střelců svým pokusem Makas, který poslal hosty do vedení. Do půl hodiny hrací doby to navíc bylo už o dvě branky, když brankáře Koutského prostřelil i Zitta. Další šance už se neujaly a tak Bavorov ztrácel jen dvě branky.

Jen jedna branka

Druhý poločas ale po šesti minutách přinesl studenou sprchu. Prostřídaná sestava Bavorova jen přihlížela tomu, jak Antonín Bujok běží slavit svojí vstřelenou branku. Zápas byl pro domácí stále těžší a jejich šance končily na obraně hostů, která fungovala perfektně. Čtvrtou branku do sítě domácích poslal v 81. minutě Kryštof a poslední úpravu ve výsledku přinesl dvě minuty před koncem svým golem Begiri. Vacov tak v Bavorově jednoznačně vyhrál poměrem 4-1 a dál si drží jen osmibodovou ztrátu na první Sousedovice.



Ohlasy k zápasu



SK Vacov
Jan Kopáčik st. - trenér: K dalšímu zápasu jsme jeli do Bavorova. Domácí tým se nachází na posledním místě tabulky. Celý zápas se hrál na velmi podmáčeném terénu. Opět se nám podařilo vstřelit rychlý gól Davidem Makasem. Do přestávky Filip Zitta přidal střelou z vápna druhý gól a do kabin jsme šli s vedením 0:2. O přestávce domácí udělali několik změn v sestavě, ale stejně se do žádných šancí nedostávali. Nám se podařilo Tondou Bujokem přidat gól a ještě neproměnit pokutový kop, který domácí brankář chytil. Opět jsme si vypracovali hodně gólových šancí, které jsme neproměnili. Čtvrtý gól vstřelil Štěpán Kryštof z trestného kopu. V poslední minutě jsme si nechali dát hodně laciný gól, který byl z mého pohledu opravdu zbytečný a zkazil Vencovi Forejtarovi další čisté konto. Musím však pochválit hráče za výkon a bojovnost, protože terén byl opravdu velice těžký. Ještě bych chtěl pozvat všechny fanoušky na další zápas, kdy v sobotu 15.4.2023 od 16:30 přivítáme v Rohlík aréně zatím neporažené Sousedovice.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - R. Funda [-] , B. Begiri [-] , D. Řezáč [-] - M. Polanský [-] (73. R. Oláh [-] ) , D. Folta [-] - D. Nosek [-] (46. D. Calta [-] ) - L. Kautman [-] (75. O. Eisenhammer [-] ) , F. Holman [-] , P. Duda [-] (46. F. Sluka [-] ) , B. Slavík [-] (64. Z. Líkař [-] )

SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] (46. M. Mls [-] ) , J. Mrázek [-] - Š. Kryštof [-] , D. Makas [-] (81. J. Kopáčik [-] ) , V. Zábranský [-] (61. M. Moutelík [-] ) , F. Roučka [-] , A. Jírovec [-] - J. Ketzer [-] , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] (77. T. Hozman [-] )

ŽK: 64. F. Sluka , 80. D. Folta - 70. Š. Kryštof .
Hráči zápasu: J. Mrázek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tupý Petr - KŘÍŽ Karel, BRAŤKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Kukla
Tip experta: výhra hostů

Vacov zatím vyhrál oba zápasy 5-0 a v Bavorově očekávám další jasnou výhru hostů. 1-4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vacov bude pro domácí tvrdý oříšek, se kterým si neporadí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů