0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice měly převahu. Nakonec ale berou s Juniorem bod


Branky


21

Podzimní duel Strakonic s Bělčicemi rozhodl dvougólový kapitán Junioru Šefčík a i ten tentokrát vedl svoji družinu do prvního jarního zápasu v Bělčicích. Domácí chtěli ale Junioru porážku oplatit a čekal nás tak zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho nevyužitých šancí

Od úvodních minut hráči bojovali i se silným větrem, ale méně vadil domácím. Ti dokázali držet míč na svých kopačkách a nebezpečně kombinovat proti obrannému valu Junioru. Ten dokázali domácí také několikrát překonat, ale šance končili v rukavicích hrajícího trenéra Martina Linharta, nebo na tyčích, které nejednou v zápase zvonili. 

Ve druhém poločase navíc hrál domácí tým po větru a hosté se zmohli už jen na bránění a doufali v brzký konec zápasu. Ten nakonec po dalších pětačtyřiceti minutách přišel a týmy si tedy rozdělily v zápase bohatém na šance po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Kdyby to skončilo 9-1, nikdo by se nedivil. My ale v souboji kočky s myší nedokázali proměňovat šance a několikrát jsme nechali zazvonit i tyčku. Pořád ale lepší bod, než nic a bude to muset odnést příští týden Březí.

FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Zápas hodně ovlivňoval velmi silný vítr. Chtěl jsem po hráčích aby hráli aktivně a po zemi, místo toho jsme po většinu času nakopávali dlouhé míče. Domácí byli po celý zápas lepší týmem. Přečkali jsme spousta šancí soupeře a sami jsme si vypracovali dvě. Celkově tento výkon hodnotím jako slabý a do příštího utkání musí přijít zlepšení.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] , K. Hanzlík [-] , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , O. Páca [-] (84. M. Vrbský [-] ) , M. Hrkel [-] , M. Hevera [-] , J. Cibulka [-] (65. L. Mála [-] ) , K. Zeman [-] , V. Mach [-] (46. L. Mach [-] )

FK Junior Strakonice B
M. Linhart [-] - M. Boukalík [-] , D. Doležal [-] , L. Lízal [-] (64. M. Štöger [-] ) , V. Hozman [-] , D. Míčka [-] , D. Šefčík [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Máška [-] (46. V. Peroutka [-] ) , J. Baloušek [-] , O. Kafka [-]

ŽK: 10. J. Houda , 37. V. Mach , 55. J. Cibulka , 86. A. Ježek - 88. P. Kratochvíl .
Hráči zápasu: M. Linhart .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - CRKVA Robert, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jakub Sova
Tip experta: výhra hostů

Věřím celku ze Strakonic, který by mohl být posílen o nějaké hráče z A-týmu.

Tip: výhra domácích

Domácí vydřou s rezervou Junioru tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích