Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal hrou nahoru dolů. Prvních 20 min byly Hrdějovice lepší, ale pak do konce poločasu už moc nepředvedly.

Přes to Hrdejovice daly jeden gól po chybě stopera šel sám na bránu Studnička a s přehledem napálil míč mezi nohy gólmana. Pak už to byl jen tlak domácích a úporné bránění hostů.

Druhý poločas začaly Hrdějovice opět aktivněji, ale jejich tlak k ničemu moc nevedl. Studnička chvíli po poločase opět trestal. Pak přišlo snížení domácích, když po rohu odražený míč zpracoval Bednář a poslal na párek Tressla a střelou na zadní tyč korigoval. Chvíli na to Záveský dal centr na zadní tyč Studnička skvěle sklepnul pod sebe a mladičký Kaisler nedal z bezprostřední blízkosti golamnovi šanci. Další hezký moment a Kaisler dostal balón ve středu pole, chtěl vystřelit, ale střela byla zablokována, Kaisler ale pokračoval v pohybu a ocitl se opět sám před gólmanem a ten neměl šanci. Další gól dal po rohu Záveského stoper Filípek po dobrém vrácení Kukačky na zadní tyči. Pak opět úřadovali domácí, nejdříve po standartce nikdo z obránců jednoduše nebránil a to znamenalo gól. Pak po pěkné přihrávce ze středu hřiště dostal míč Maxa a nekompromisně bodlem překonal gólmana hostů. Brankové hody uzavřel Pavel, který dostal přízemní přihrávku ze strany od Lipolda a uklidl míč k tyči.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): K zápasu bych řekl, že jsme si výhru určitě zasloužili. Víceméně jsme z mála vytěžili maximum, a i když to určitě nebyl náš nejlepší zápas, tak důležité je, že jsme domácí porazili a potvrdili druhé místo v tabulce!



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - T. Maxa [-] , T. Čouza [-] (78. M. Michner [-] ) , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , M. Pytlík [-] , M. Bicera [-] (60. F. Kouba [-] ) , J. Čermák [-] , M. Bednář [-] , J. Kubec [-] , P. Trnka [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - M. Tressl [-] , F. Záveský [-] , P. Voráček [-] , M. Studnička [-] (84. J. Knotek [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] (58. M. Pavel [-] ) , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] (74. M. Hrdlička [-] ) , O. Lipold [-]

ŽK: 79. M. Cempírek - 67. P. Nedvěd .
Hráči zápasu: L. Kaisler , M. Studnička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klimeš Jiří - VELFL Matyáš David, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na tipování, ale Hrdějovice vyhrají o jednu branku.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

9. 5. 2023 13:33
výhra domácích

Tip: výhra domácích