4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice doma nezaváhaly


Branky


23

Po zimní pauze se opět rozeběhly fotbalové soutěže. Sedlec zavítal na horkou půdu do Hrdějovic, které se nacházejí na krásném druhém místě tabulky. To hosté jsou také druzí, ale opačného pólu tabulky. Sedlec hraje o záchranu a tak by se každý bod náramně hodil. Ale jak to tak bývá, z celého hráčského kádru si v tomto utkání trenér Šindelář vybírat nemohl a na lavičce měl k dispozici pouze dva náhradníky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl ovlivněn silným větrem a deštěm, v jednu chvíli si míč ve vzduchu dělal co chtěl. Domácí se i v těchto podmínkách podařilo jít do vedení. V minutě 9. po sedlecké chybě v rozehrávce, přišel míč do vápna, kde skóroval Václav Čapek – 1:0. Když se již počasí umoudřilo, šli domácí do dvoubrankového vedení. V 21. minutě, střílený roh na přední tyč Sedlečtí neodvrátili, balón tak prolétl do malého vápna, kde nejrychleji zareagoval opět Václav Čapek a poslal míč do sítě – 2:0. V poli Sedlečtí za domácími nezaostávali, ale srážela je hlavně nepřesná přihrávka a tak se k ohrožení domácí branky téměř nedostali. Minutu před přestávkou padla ještě jedna branka a znovu to byli Hdrějovičtí, kteří se radovali. Nepřesná rozehrávka od sedleckého obránce, přihrávka na vápno, kde se střelou k tyči prosadil Lukáš Kaisler – 3:0. Poté se již pískal poločas.

V druhém dějství si domácí vytvořili převahu a brankář Kabelka se měl co ohánět. Zejména mladík Kaisler byl nebezpečný, ale svou druhou branku již nepřidal. Když se neprosadil ani domácí hráč z tutové šance ve vápně, padl ještě jeden gól z přímého kopu. V 82. minutě se domácí Miroslav Tressl prosadil prudkým přímým kopem, který brankář Kabelka nedokázal vyboxovat – 4:0. Sedlečtí měli v druhém poločase pouze náznak šance Peterkou a Voráčkem, ale ani jeden nebyl v koncovce přesný a tak si hosté nepřipsali ani čestný zásah. Utkání tak domácí zvládli lépe a jednoznačně zvítězili.

Zdroj:sksedlec.cz



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Soutěž nám začala a ač nám chyběli někteří důležití hráči, chtěli jsme v Hrdějovicích bodovat. Bohužel jsme se zejména v prvním poločase sráželi sami velmi nepřesnými přihrávkami a prakticky před všemi třemi domácími góly jsme jim míč na kopačky odevzdali. Je to škoda, protože první poločas by jinak od nás špatný nebyl. V druhém poločase již domácí drželi častěji míč na kopačkách, prostřídali, nám došli síly a tak zápas skončil jednoznačně ve prospěch domácích.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - F. Záveský [-] , M. Ridvan [-] (58. J. Melichar [-] ) , M. Hrdlička [-] (65. M. Pavel [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , V. Čapek [-] (61. M. Tressl [-] ) , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] (76. R. Zemek [-] ) , L. Kučera [-] , O. Lipold [-]

SK Sedlec
T. Kabelka [-] - V. Reitinger [-] , M. Šimon [-] , M. Pešek [-] (46. O. Voráček [-] ) , V. Kozel [-] , M. Samohejl [-] , M. Peterka [-] , L. Koňarík [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] , M. Rybáček [-]

Hráči zápasu: V. Čapek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Průchová Nikola - JAROLÍM Jiří, MIKYSKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jedno z mála utkání 15. kola, kde si myslím, že není o čem. Hrdějovice mají čelo na dostřel, navíc doma ještě neprohrály, kdežto Sedlec obývá opačný pól tabulky. Domácí by neměli mít problém zápas vyhrát.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doma chceme vyhrát a ukázat fanouškům, že fotbal hrajeme i pro ně. Věřím v hodně gólů a pěkných akcí na které bude radost pohledět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích