Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice na domácím hřišti opět potvrdily roli favorita


Branky


18

Třebětice nastřílely Bernaticím pět gólů. Prosadil se především Filip Nehyba, který bernartickou branku pokořil čtyřikrát. Stále se tak drží na první příčce, druhý Chýnov na ně ztrácí pět bodů, avšak Třebětice mají stále jeden zápas k dobru stejně jako třetí Jistebnice. V dalším kole Třebětice zamíří do Dačic a Bernartice se utkají na domácím hřišti s mužstvem z Jistebnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): V dalším domácím zápase nás čekal kvalitní tým z Bernartic a myslím, že se to potvrdilo. Prvních dvacet minut patřilo hostům, nicméně do žádné šance jsme je nepustili. Naopak my jsme si vytvořili šance a branka padla, když jsme hru vyrovnali a byli více na míči. V druhém dějství jsme zbytečně inkasovali, naštěstí hned na to jsme opět náš náskok navýšili. Hrál se zajímavý a kvalitní zápas, ve kterém jsme naprosto zaslouženě zvítězili.




Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - F. Nehyba [-] (88. V. Pokorný [-] ) , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] (61. V. Bastl [-] ) , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] (82. T. Přívětivý [-] )

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Suchan [-] (88. P. Schorník [-] ) , A. Staněk [-] (46. P. Brož [-] ) , J. Růžek [-] (82. T. Šafránek [-] ) , J. Novák [-] , V. Šťástka [-] , T. Pěchota [-] , Š. Král [-] , V. Ťupa [-] , A. Rakovan [-] , V. Charypar [-]

ŽK: 44. J. Suchan .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - JAROLÍM Jiří, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Daniel Velek
Tip experta: remíza

Bernartice by mohly zvolit jejich oblíbenou taktiku "Park the Bus" a tím by mohly Třebětice potrápit na jejich malém hřišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích