3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly ve Veselí


Branky


18

Ve Veselí se Lišovu nepodařilo navázat na vítěznou jarní vlnu a tak hráči odjeli s prázdnou. Domácí se v prvním poločase dostali do vedení 2:0 a v samém závěru utkání přidali ještě jednu branku. V dalším kole zavítá Lišov do Kovářova a Veselí změří své síly s Chýnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Lišov
JIří Beneda (trenér): První poločas jsme vůbec nezvládli, hráli jsme jako by se nemohlo nic stát, domácí nás ve všech směrech přehrávali a potrestali 2 brankami. Ve druhém poločase jsme začali hrát agresivněji, vytvořili si několik šancí, ale vychytal nás domácí brankář. Závěr zápasu už byl celkem zbytečně vyostřený a v poslední minutě jsme dostali ještě jednu branku.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - J. Bursík [-] (89. M. Čančura [-] ) , P. Šimek [-] , F. Štětina [-] (56. J. Marcilis [-] ) , D. Čech [-] (63. M. Berezný [-] ) , M. Průcha [-] , P. Kolář [-] , M. Křiklán [-] (79. F. Kirilovicz [-] ) , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , P. Nuhlíček [-]

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - J. Hlaváč [-] , M. Koláček [-] , V. Leština [-] , M. Faktor [-] , L. Pechoč [-] (70. P. Kandl [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Kovačič [-] , A. Červenka [-] , J. Mandík [-] (44. J. Kándl [-] ) , P. Shýbal [-]

ŽK: 38. D. Čech , 70. P. Šimek - 33. V. Leština . ČK: 92. P. Šimek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VICAN Miroslav - VICAN Miroslav, VICAN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Daniel Velek
Tip experta: remíza

Veselí vypadá narozdíl od podzimu jako velmi silný soupeř, sice mají hodně mladý kádr, ale o to běhavější. Nevím, jestli to bude stačit na Lišov a proto si myslím, že doma urvou remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů