0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Čekanicích se zrodil překvapivý výsledek


Branky


18

V dalším kole 1.A třídy bylo na programu derby mezi Meteorem Tábor a Mladou Vožicí. Domácí, kteří okupovali třetí příčku však nedokázali potvrdit roli favorita a proti Vožici, která bojuje o záchranu prohráli 0:1. Ve druhém domácím zápase po sobě tak Meteor nevstřelil ani gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně se dostali do vedení hosté

V první půli byl k vidění vyrovnaný fotbal s lehkou převahou domácích. Hosté vyčkávali na své polovině a hráli na protiútoky. Jeden takový jim vyšel ve 31. minutě,  když se z bezprostřední blízkosti brány prosadil Smetana. Domácí v závěru poločasu utahovali smyčku, ale žádné vážnější možnosti si nevypracovali. Do kabin tak šli spokojenější hosté. 

Ani ve druhé půli se domácím nedařilo

Ve druhém poločase pokračoval nastavený trend z poločasu prvního, jen s tím rozdílem, že přicházely i šance. V 60. minutě ale Dařena nevyužil obrovskou možnost na vyrovnání, když z malého vápna překopl bránu. O chvíli později zahrál Kollárik přímý kop, po kterém se dostával do zakončení opět Dařena, ale svoji druhou šanci nevyužil. Krátce po něm postupoval sám na bránu Janošík, jenomže trefil pouze brankovou konstrukci. V 85.minutě mohl rozhodnout na druhé straně Svatek, který si míč pěkně připravil přes obránce, ale netrefil bránu. Úplný závěr matche mohl přece jen přinést vyrovnání, jenomže Pípalovu střelu z dobré pozice chytil Sarvadi a Vožice tak mohla slavit důležité tři body. Příští kolo jede Meteor na Slavii a Vožice přivítá českobudějovickou Lokomotivu.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


FK METEOR Tábor
M. Včelák [-] - F. Široký [-] (46. P. Janošík [-] ) , T. Dařena [-] (81. M. Kolář [-] ) , V. Kollárik [-] , P. Lachout [-] , N. Hera [-] (62. L. Neruda [-] ) , D. Velek [-] , M. Pecka [-] (46. V. Sedláček [-] ) , J. Pípal [-] , D. Fiala [-] , P. Štumfol [-] (68. F. Štrincl [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
M. Sarvadi [-] - P. Kukla [-] , J. Smetana [-] (75. J. Teplo [-] ) , A. Srulevych [-] (60. J. Pešek [-] ) , T. Kukla [-] , M. Krch [-] , T. Písařík [-] , D. Struska [-] , Š. Kukla [-] , M. Dvořák [-] (78. A. Svatek [-] ) , M. Želivský [-] (90. R. Želivský [-] )

ŽK: 48. N. Hera , 56. T. Dařena , 66. D. Fiala , 79. M. Včelák , 82. V. Kollárik , 86. M. Kolář - 47. Š. Kukla , 64. M. Dvořák , 67. J. Smetana , 83. T. Kukla .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Pravda Luboš - MRÁZ Roman, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Daniel Velek
Tip experta: výhra domácích

JASNÁ 1. Podle mě se tento zápas bude odehrávat na jednu branku a to na branku Mladé Vožice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích