2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice se dál drží na špici


Branky


20

Čtyráckému mužstvu se zatím v jarní části moc nedaří. Po minulé remíze s Chýnovem tentokrát nestačili na rozjeté Třebětice, které si stále drží první příčku a čeká je ještě dohrávka 16. kola s Jistebnicí. Hned v úvodu utkání se po chybě domácích dostali hosté do vedení po pokoření brány Janečkem. Na vyrovnávací gól vstřelený Novákem se ale dlouho nečekalo. Přestože domácí dál vytvářeli tlak a měli spoustu šancí, skórovat se jim nedařilo. To se změnilo až v 57. minutě, kdy třebětický Nehyba vstřelil vítěznou branku. Utkání tedy nakonec skončilo 2:1. V dalším kole přivítají Čtyři Dvory na domácí půdě Jistebnici, která se drží také v horní části tabulky a Třebětice zavítají na hřiště trápících se Nemanic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): Zvládli jsme další těžké utkání s nepříjemným soupeřem, který přijel s vyloženě defenzivní taktikou bořit a k tomu jim i výrazně napomohl terén. Po úvodní inkasované brance, která padla po zbytečné chybě to začal být zápas na jednu branku. Šancí na skórování bylo spousty, ale nějak nám to tam nepadalo. Ujala se až výstavní střela Novase . Druhé dějství nabídlo stejný obrázek náš tlak a spousta šancí, nakonec rozhodla pěkná akce na jejímž konci byl Filip Nehyba a utkání rozhodl v náš prospěch. Tentokrát to bylo vydřené, ale naprosto zasloužené. Musím kluky pochválit za obrat a poctivý výkon, který vedl k vítězství.




Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] (89. T. Přívětivý [-] ) , D. Kelbler [-] (63. V. Havlík [-] ) , V. Švarc [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Kelbler [-] , R. Nehyba [-] , V. Bastl [-] (71. P. Švarc [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Žižka [-] - P. Janeček [-] (78. M. Pečený [-] ) , T. Dubský [-] , A. Rivera [-] , D. Čermák [-] , D. Vančura [-] , K. Jindrle ml. [-] , D. Sobolík [-] , M. Matušek [-] , T. Pecha [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 39. F. Nehyba , 79. R. Nehyba , 92. V. Švarc - 68. M. Matušek , 91. T. Pecha .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: TOMAŇ Lukáš - KŘÍŽ Karel, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Jakub Dejčmar
Tip experta: výhra domácích

Vedoucí tým tabulky si připíše další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 4. 2023 08:40
Výhra domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích