Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Čtyrech Dvorech se body dělily


Branky


21

Fotbalisté Chýnova si odvezli z horké čtyřdvorské půdy po poločasové bouři v kabině a po výrazně zlepšeném výkonu ve druhé půli nakonec alespoň jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového vedení

Hosté sehráli na hřišti svého soupeře v sobotním dopoledni velice nepodařený první poločas a do kabiny odcházeli za dvougólového nepříznivého stavu. Ohlasy ze zápasu jsou zprostředkované po skončení utkání od asistenta trenéra Pavla Pilíka a od vedoucího mužstva J. Petrů. Z jejich slov ale vyplynulo, že hosté sehráli na hřišti ve Čt. Dvorech v prvních čtyřicetipěti minutách velmi nepovedenou partii a domácímu celku prakticky darovali dvougólové vedení… První branku domácích vstřelil ve 26. minutě Trča a na rozdíl dvou branek zvýšil hned o čtyři minuty později po velké hrubce brankáře Průši, Jindrle.

Hosté vyrovnali a tak došlo na dělbu bodů

O poločasové přestávce pak bylo v chýnovské šatně velice dusno a hráči si vyslechli od trenérů velkou kritiku svého výkonu. Do druhé půle pak nastoupilo v chýnovských dresech úplně jiné mužstvo a zlepšený výkon hostů nakonec vyústil ve druhém poločase alespoň k vyrovnání skóre a mnoho nechybělo k tomu, aby hosté dokonali ve skóre úplný obrat. Nejprve snížil v 63. minutě velký univerzál v hostující sestavě, který může nastupovat na jakémkoliv místě v sestavě, včetně brankáře…, F. Zadražil na 2 : 1 a tentýž hráč v 68. minutě skóre dorovnal na 2 : 2. Domácí dohrávali zápas bez vyloučeného Cahyny, který v 58. minutě viděl po druhé ŽK i kartu červenou. V závěru se domácí celek soustředil již pouze na udržení nerozhodného výsledku, přesto měl chýnovský Vl. Hruška dvě obrovské šance ke vstřelení vítězné branky, ale v obou případech selhal v zakončení… Stínem zápasu je nepříjemné zranění hostujícího Mareše, pro kterého musela přijet rychlá záchranná služba a byl odvezen se zlomeninou nosu do českobudějovické nemocnice. 

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Za celý první poločas jsem byl na kluky strašně naštvaný, protože jsme neběhali, pořádně si nenahráli a domácí celek se snadno dostal do dvoubrankového vedení. Po velkém křiku v kabině šel pak náš výkon výrazně nahoru, vytvořili jsme si na domácí branku trvalý tlak a musím říct, že k tomu hodně pomohli i všichni střídající hráči, kteří naší hru ve druhé půli hodně oživili. Velká škoda v závěru zápasu zahozených našich dvou tutovek, které neproměnil Vl. Hruška. Jinak našemu výkonu neprospělo i velmi hrbolaté hřiště, ale na to se vymlouvat nechceme. Kromě ztráty dvou bodů mě hodně mrzí i zranění Mareše, který nám bude nyní v dalších zápasech bohužel chybět.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Žižka [-] - T. Pecha [-] , D. Sobolík [-] (35. L. Zvánovec [-] ) , V. Houška [-] , M. Pavlík [-] , D. Trča [-] , D. Vančura [-] (78. T. Písko [-] ) , K. Jindrle ml. [-] , M. Matušek [-] , O. Cahyna [-] , T. Dubský [-] (89. D. Jelínek [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - D. Král [-] , V. Hruška [-] , P. Kavka [-] (54. M. Štrouf [-] ) , V. Hruška [-] , O. Mládek [-] (54. J. Hruška [-] ) , D. Havlík [-] (75. J. Doubrava [-] ) , J. Rabiňák [-] , F. Zadražil [-] , A. Rytíř [-] , S. Mareš [-] (44. J. Petrů [-] )

ŽK: 20. O. Cahyna - 3. J. Rabiňák , 32. D. Havlík . ČK: 58. O. Cahyna .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

31. 3. 2023 22:11
Výhra hostů
31. 3. 2023 22:07
Výhra domácích
Dana Bendová

Expert: Jan Vacek
Tip experta: výhra hostů

Chýnovští v tomto kole uhájí roli favoritů a zaslouženě si odvezou body domů, očekávám větší
brankový rozdíl.

Dana Bendová

Expert: Jan Vacek
Tip experta: výhra hostů

Chýnovští v tomto kole uhájí roli favoritů a zaslouženě si odvezou body domů, očekávám větší
brankový rozdíl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů