Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia odjela z Třebětic s prázdnou


Branky


17

Třebětice uhájily doma tři body a tak se v tabulce stále drží na příčce nejvyšší. Slavia několik šancí neproměnila a na první jarní body si bude muset ještě počkat. V dalším kole zavítá mužstvo Třebětic do Jistebnice a budějovická Slavia se utká s Kovářovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože se Slavii podařilo vyrovnat, domácí si do konce poločasu vytvořili dvoubodový náskok

Na těžkém terénu a za drobného deště vstoupili Motáci do utkání se Slavií ČB aktivně a hned ve 4. minutě se ujali vedení po brance Kelblera. Vzápětí po špatně zahraném autovém vhazování na polovině hřiště soupeře se podařilo hostujícímu Janákovi z brejkové situace vyrovnat. I přes rychlé vyrovnání se Motáci snažili o postupnou kombinaci, která jim zásluhou Vojty Švarce přinesla poločasové vedení 3:1.

Lídr tabulky si připsal všechny tři body

Druhý poločas se nesl ve znamení velkého množství nepřesností a zbytečných ztrát na obou stranách. Navzdory tomu se ještě prosadil Roman Nehyba střelou zpoza vápna a na samém konci utkání dovršil z penaltového puntíku hattrick Vojta Švarc. Hosté už jen korigovali skóre Adamem Švagrem na konečných 5:2.

 

Hráč FK Třebětice Martin Kelbler



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): První jarní domácí utkání se hrálo za stálého deště na hodně těžkém terénu. Ale my začali opět hodně aktivně a brzy jsme vstřelili vedoucí branku zásluhou Martina Kelblera. Soupeř, který praktikoval brejkové situace, jednu využil a brzy bylo vyrovnáno. Nicméně do přestávky jsme přidali další dva góly, když se dvakrát trefil Vojta Švarc. Za první půlku musím hráče pochválit, i na těžkém terénu se snažili hrát kombinačně, i když někdy tedy až moc. V poločase jsme si řekli, že to zjednodušíme a soupeře přeběháme. Bohužel, zůstalo jen u mých slov. Utápěli jsme se v opravdových nesmyslech, a to ovlivnilo kvalitu naší hry. Soupeře jsme k nějakému výraznému běhání nedonutili, takže měl dostatek sil na to, aby nám dal druhou branku. Dalším špatným výstupem z tohoto utkání je zranění tří našich klíčových hráčů. Nicméně jsme si připsali další důležité body do tabulky.

SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): První jarní kolo jsme jeli na hřiště vedoucího týmu tabulky a věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Nastoupili jsme se silně defenzivní taktikou a chtěli se vyvarovat chyb vzadu, což se nám však nepovedlo. Naše chyby soupeř klinicky trestal a zaslouženě vyhrál. Chtěl bych však pochválit kluky v útočné fázi, kteří bojovali i když se k nim tolik balónů nedostávalo.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] (71. V. Bastl [-] ) - V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] (58. D. Kelbler [-] ) , V. Habr [-] (20. R. Tříletý [-] ) , F. Nehyba [-] , V. Švarc [-] , J. Chvátal [-] , M. Trávníček [-] , P. Kelbler [-] (71. P. Urbánek [-] )

SK Slavia České Budějovice
M. Šefr [-] - P. Lhoták [-] , L. Janák [-] , M. Pollák [-] , A. Švagr [-] , M. Hosnedl [-] (61. O. Musil [-] ) , A. Cihlář [-] , J. Voldán [-] , V. Khukhrianskyi [-] , M. Bohůnek [-] , P. Snížek [-]

ŽK: 64. V. Novák - 33. P. Lhoták .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Pavel Kulveit
Tip experta: výhra domácích

Velký favorit neponechá nic náhodě a jasně Slávii ČB porazí. (4:0)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích