2:1
(1:0)
47. R. Žurek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si poradily i se Strunkovicemi, ty tak pomalu ztrácí naději na postup


Branky


45. J. Svatoš , 87. J. Píša - 47. R. Žurek (p.)
24

Vodňany jsou teprve druhým týmem, který dokázal Strunkovice porazit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Tomáš Vokatý (hráč): Náš stav před utkáním proti tymu, který hraje nahoře a bojuje o postup, nebyl ideální. Absence některých hráčů a zranění, která máme, mohla naznačovat, že utkáni bude o to složitější. Náš tak klidnej tým se ale hecnul a utkáni jsme vzali zodpovědně. V prvním poločase jsme byli na míči a hosté počítali s rychlostí útočníků při brejcích, nicméně u nás hrál stopera Hudy (jinak tvůrce hry ve středu pole), kterej spolu s Milanem měli hru vzadu pod kontrolou. Na konci poločasu po nacvičeném signálu a jeho precizním provedeni dal Sváťa gól a do šaten jsme šli s jednogólovým vedením. Pro začátek druhého poločasu jsme si dali za cil nedostat brzy gól. A tak ve 47. minutě Strunkovičtí kopali penaltu a bylo srovnáno na 1:1. V 80. minutě došlo k vyloučeni Martina Lovičky, který tak za svou dlouhou kariéru viděl červený kartonek vůbec poprvé a to mu stačilo pouhých 20 minut hry. Martine gratulujeme :D. Při počtu 10 na 10 jsme se zatáhli a v závěru se nám podařila akce, kdy Volmuťák obešel dva hráče ve středu hřiště a křižným pasem našel Pesu, kterej z takřka půlky přeloboval vyběhlého golmana a upravil tak na konečných 2:1. Za mě se hrálo výborný utkání, s vynikající kulisou fanoušků a dobrým výkonem rozhodčích.




Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - A. Hrynevich [-] , K. Kukla [-] , J. Píša [-] , O. Benedikt [-] , T. Vokatý [-] (67. M. Lovička [-] ) , J. Volmut [-] , O. Hudák [-] , M. Brož [-] , J. Svatoš [-] (91. A. Iljushkin [-] ) , D. Janda [-] (75. D. Roučka [-] )

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - J. Nosek [-] , V. Páník [-] , T. Koloušek [-] , P. Hovorka [-] , R. Žurek [-] , S. Pravda [-] , J. Žurek [-] , F. Funda [-] (46. K. Pícha [-] ) , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 15. O. Benedikt , 30. J. Píša , 35. T. Vokatý , 77. J. Svatoš , 85. A. Hrynevich , 92. J. Volmut - 42. F. Funda , 63. R. Žurek , 85. S. Pravda . ČK: 81. M. Lovička - 81. J. Žurek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - VICAN Miroslav, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Radomil Procházka
Tip experta: remíza

Vodňany jsou zkušeným mužstvem se zkušeným trenérem Plockem, který domácí určitě výborně připraví. Strunkovice bojují, ale myslím si, že ve Vodňanech nevyhrají. Remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Strunkovice čekají na zaváhání jednoho s dua před nimi a nemohou si dovolit prohrát 1:4

Tip: výhra hostů

Sousedské meziokresní derby, lépe zvládnou hosté a budou dál živit naději na Krajský přebor.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Vodňanům už o nic nejde a proto budou hrát bez nervů. Strunkovice naopak musí nahánět týmy před sebou. Cítím, že tady by se mohla urodit finální zápletka k postupujícím do krajského přeboru.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů