0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak trenéři hodnotili zápas Čkyně proti Vodňanům?


Branky


23

Hostující Jaromír Plocek dokonce z pozice hrajícího kouče skóroval!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Utkání s Vodňany jsme bohužel nezvládli. Vodňany prokázaly větší fotbalovost a na rozdíl od nás proměnily své šance a proto odvážejí 3 body. Máme mladé kluky, kteří potřebují sbírat zkušenosti. Tak snad se poučí.

FK Vodňany
Jaromír Plocek (hrající trenér): Další utkání jsme odehráli na horké půdě ve Čkyni. Věděli jsme, že to bude jiné utkání než předešlé domácí. Kluci ze Čkyni jsou velcí a hrají tvrdě a to se také potvrdilo. Ale mohu říci, že bez nějakých záludností. Myslím si, že se hrálo docela pěkné utkání v takovém horku, které panovalo. Hra se přelévala nahoru dolů, ale nepřinášela mnoho brankových příležitostí a do poločasu jsme odcházeli za remízového stavu a musím říci po zásluze. Druhá půle byla ve stejném duchu. Pak se nám podařilo vstřelit první branku a ta nás malinko uklidnila, ale to už domácí tým hrál o jednoho hráče méně. Ale hráli moc dobře a vypracovali si brankové příležitosti a kdyby nám to tam spadlo, tak jsme nemohli říci ani slovo, protože jsme si o to koledovali naším přístupem. Po rozehraném rohu se nám podařilo vstřelit druhou branku (moc hezkou hlavou) a to sebralo veškerou snahu domácím z jejich kopaček. My si vážíme této výhry, protože to bylo velmi těžké utkání. Kluci ze Čkyně jsou hodně mladí a mají perspektivu do budoucna. Děkuji všem našim klukům za přístup a hru, kterou předvedli a zároveň musím poděkovat domácím fanouškům, za podporu domácího týmu a tím také za kulisu.



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - L. Chalupa [-] (84. Š. Košnař [-] ) , J. Král [-] (52. O. Červený [-] ) , D. Schwamberger [-] , D. Chvál [-] , G. Bujok [-] , Š. Friedl [-] (65. M. Schettini [-] ) , R. Kralik [-] (58. S. Schettini [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , T. Děd [-]

FK Vodňany
J. Budín [-] - A. Hrynevich [-] (67. K. Kukla [-] ) , D. Roučka [-] (48. M. Lovička [-] ) , J. Píša [-] (86. A. Iljushkin [-] ) , O. Benedikt [-] , T. Vokatý [-] (88. S. Kubeš [-] ) , J. Volmut [-] , O. Hudák [-] , M. Brož [-] , J. Plocek [-] , D. Janda [-]

ŽK: 55. L. Chalupa - 80. J. Píša . ČK: 60. D. Chvál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KŘÍŽEK Danek, PŠENIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí u Volyňky zaberou a dostanou se do klidných vod tabulky.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích