5:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Defenziva Kameňáku znovu neobstála, Vimperk hostům nasázel pět gólů


Branky


5. T. Žofka , 13. J. Čech , 59. J. Čech , 67. L. Vintr , 89. T. Žofka - 62. M. Špát , 70. A. Prokop
23

Vimperk si po Netolicích poradil i s Kamenným Újezdem. Hosté za poslední tři zápasy dostali 21 branek. Máme ohlasy z obou táborů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): “V předposledním domácím utkání jsme hostili Kamenný Újezd. Do utkání jsme vstoupili podle mých představ a hned v 5. minutě krásnou střelou z dvaceti metrů otevřel skóre Tomáš Žofka. V tlaku jsme nepolevili a ve 13. minutě zvyšoval na 2:0 Honza Čech, který vedl náš tým jako kapitán, když ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit Petr Vondrášek. Do poločasu jsme již žádnou branku nepřidali a střelu hostujícího hráče, která měla gólové parametry, bravurně vytáhl gólman Jakub Vlk, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0, když obě branky vstřelili naši krajní obránci. Ve druhém poločase jsme mírně polevili, ale i přesto Honza Čech v 59. minutě zvýšil skóre na 3:0. O tři minuty později soupeř snížil na 3:1, ale již za pět minut jsme opět vedli o tři branky, když hostujícího brankáře i s obráncem ,,vykvedlal” Lukáš Vintr a tak skóre bylo v 67. minutě 4:1. Soupeř opět zareagoval vstřelenou brankou a to hned v 70. minutě. Na konečných 5:2 skóroval opět Tomáš Žofka. Nutno podotknout, že soupeř měl ještě další dvě tutovky, které si vypracoval po našich dvou neproměněných šancích, ale naštěstí je nedokázal proměnit, jinak by skóre utkání bylo divočejší. Kluky chci pochválit, před domácími diváky vstřelili pět gólů a k vidění bylo dost pohledných kombinací. Jsem rád, že čtyři branky vstřelili naši dva krajní obránci, snažím se takovou hru klukům vštěpovat a v tomto utkání to splnili oba na jedničku. I když jsme v druhém poločase polevili, tak jsem s naší hrou spokojený a řekl bych, že moji kluci zaslouženě vyhráli. Příští týden jedeme do Roudného, které všechny soupeře drtí rozdílem třídy. Nechceme tam jet jen na výlet a pokusíme se být pro Roudné důstojným soupeřem.”

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Tragický a laxní vstup do utkání nás stál lepší výsledek. Do útoku to až tak špatné nebylo, dali jsme dva góly na půdě soupeře a zahodili k tomu tři další stoprocentní tutovky. Bohužel nás ale aktuálně potápí defenzivní činnost, a to celého týmu, ta je fakt špatná. Soupeř má spoustu místa a času, všude jsme pozdě anebo vůbec, základní herní situace řešíme ležérně, každá standardka zavání průšvihem a nevyvarujeme se ani individuálním chybám. Vůbec naše bránění nechápu a hrozně mě to štve. S takovým počtem obdržených branek prostě bodovat nejde. Další kolo nás čeká defacto zápasu roku. Pokud chceme uspět, musíme změnit přístup a uvědomit si, že bez osobní zodpovědnosti a maximálního nasazení to prostě nepůjde.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
J. Vlk [-] - A. Kliment [-] , T. Žofka [-] , J. Čech [-] , P. Benda [-] (72. P. Kubačka [-] ) , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , J. Uhlík [-] (83. T. Pineau [-] ) , V. Pankratz [-] (59. M. Novotný [-] ) , R. Vojta [-] , J. Formánek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
M. Sládek [-] - M. Sadloň [-] , M. Samborský [-] , V. Kotalík [-] (68. C. Benito [-] ) , M. Rezek [-] , M. Barnyk [-] , A. Prokop [-] , M. Špát [-] , A. Černý [-] , V. Žondecký [-] (68. P. Kuryliuk [-] ) , P. Petkov [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - KOVAŘÍK Zdeněk, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vimperští, byť mají nevyrovnané výsledky, doma v Šumava aréně získají potřebné body.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích