0:1
(0:0)
78. L. Vintr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk uhrál v Plané důležité tři body


Branky


78. L. Vintr
23

Planá si mohla vybojovat klidnější spaní, jenomže doma se neprosadila...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): S Vimperkem jsme bohužel utkání nezvládli výsledkově. Herně to bylo vcelku slušné, bohužel nás trápila koncovka. 2x jsme trefili tyč, další 3 gólovky jsme nedali nebo nás vychytal Formič v brance hostů. Je to jedna z proher, kdy je malou útěchou hra. Měli jsme Vimperk prakticky na jejich polovině ale nebyli jsme schopný ten kýžený gól do brány dotlačit. Fotbal je o gólech, my jsme žádný nedali a hosté jeden. Takhle nějak jsme vyhráli minulý týden v Kaplici. Je to kulatý… za Vimperk bych vyzdvihnul výkon obou mladších dorostenců v základní sestavě!

TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): “Po dvou bodově nepovedených domácích utkáních z minulého týdne jsme jeli do Plané s vědomím, že potřebujeme uhrát alespoň bod, protože jsme se naší vinou dostali do situace, kdy jsme se opět přiblížili chvostu tabulky. Když jsme do Plané přijeli, tak jsem s úžasem obdivoval místní fotbalový areál, perfektně připravené hřiště, výstavbu nového zázemí a v neposlední řadě střídačky, které mi připomínaly ty, které jsem viděl minulý rok v Barceloně na Camp Nou. Je radost hrát v takovém prostředí. První poločas se hrál z obou stran opatrný fotbal s ojedinělými šancemi na obou stranách, které buď zlikvidovali gólmani nebo skončili mimo brankovou konstrukci. Druhý poločas to už byla jiná káva. Domácí nás takřka celý poločas tlačili, dokonce trefili jednou tyč a jednou břevno, to jsme měli obrovské štěstí, ale i to k fotbalu patří a konečně se přiklonilo na naši stranu. My, ač jsme se většinu druhého poločasu bránili, tak i přesto jsme si dokázali vytvořit pár tutovek, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Gól přišel až v 78. minutě, kdy po krásném centru Málka se do vzduchu pověsil asi náš nejmenší hráč Vintr a nedal domácímu gólmanovi šanci, když hlavou zavěsil tzv. pod víko. Poté domácí vytvořili opět tlak, naštěstí pro nás, ale již nedokázali vstřelit gól. My jsme si ještě jednu velkou šanci vytvořili, ale také jsme ji nepřetavili v gól a tak utkání skončilo šťastněji pro nás a my si tak do Vimperka odvezli všechny tři body, velmi cenné body. Musím uznat, že jsme byli opravdu štastnějším týmem. Celkem by mě zajímala statistika zahrávaných rohových kopů, protože domácí jich kopali minimálně 15 v druhém poločase a s jejich výškovou převahou je jen zázrak, že nedokázali skórovat. Dnes bych chtěl pochválit celý tým i když ne vše bylo ideální, ale ukázali jsme krásný týmový výkon a odmakali jsme celé utkání. Chtěl bych vyzdvihnout hlavně naší defenzivní činnost. Nejlepšími hráči utkání dnes byli v mých očích hned tři naši borci a to gólman Jakub Formánek, obránce Adam Kliment a záložník Jaroslav Uhlik. Musím zmínit, že jsme v základní sestavě měli dva mladší dorostence (Uhlík, Kliment), kteří měli již v nohách dopolední utkání ve Strakonicích a na střídačce byli připraveni další dorostenci, kteří nám jeli pomoct a na hřišti se vůbec neztratili (Juřík, Kubačka a připraven byl náhradní gólman Svěchota). Před těmito hráči smekám pomyslný klobouk a velmi si vážím toho, že nám pomohli. Jsem rád, že v oddílu máme takové ne jen výborné hráče, ale hlavně srdcaře. Celému mančaftu děkuji, dnes jsme udělali důležitý krok k záchraně v tak vyrovnané soutěži.”



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Pešek [-] , O. Hotový [-] - D. Kořínek [-] , M. Tibitanzl [-] (64. T. Plojhar [-] ) , T. Pintér [-] , J. Carda [-] , L. Kitzler [-] (68. O. Jánošík [-] ) , J. Lacko [-] - P. Pajerský [-] , P. Šteyer [-]

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - A. Kliment [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , P. Vondrášek [-] (58. O. Rod [-] ) , J. Uhlík [-] (87. P. Kubačka [-] ) , R. Vojta [-] , M. Novotný [-] (80. R. Juřík [-] ) , J. Formánek [-]

ŽK: 79. M. Novotný , 89. R. Vojta .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Frček Filip - MRÁZ Roman, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Planá se posunula tabulkově do pater, které zajišťují klid. Vimperk jim však ukáže, že realita je úplně někde jinde.

redakce fotbalunas.cz

Expert: Daniel Pech
Tip experta: výhra hostů

Vimperk se u nás prezentoval pěkným kombinačním fotbalem, takže myslím, že hosté v Plané vyhrají. Můj tip je 1:2 pro Vimperk.

Tip: výhra domácích

Vimperk to v Plané nezvládne

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza