2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště smazalo ve Čkyni dvougólovou ztrátu


Branky


28

Domácí měli nakročeno ke třem bodům, ale hostující Štifter zařídil remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Bohužel z utkání bereme pouze bod. Jsem z toho trošku zklamaný. Šamcí jsme si tentokrat vytvořili hodně. Začali jsme dobře, měli tlak a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Bohužel jsme neproměnovali. Až v 15.min, když Bujok obral o míč hostujícího stopera a předložil nahrávku Kralikovi 1:0. Zhruba za 5.minut navíc sám proměnil nadvakrát nájezd a bylo veselo 2:0. V této chvíli jsme byli na koni. Až do 34. min když hosté snížili z ojedinělé šance. 2:1 Krenauerem. Tak se šlo i do kabin. Po přestávce jsme začali opět najezdem na golmana, ale nic z toho. Postupně jsme přestali být aktivní a hosté v 66.min vyrovnali. Začalo se opět od nuly. Už to bylo o tom kdo da gól vyhraje. My nedali po závaru do prázdné, hosté trefili z přímáku tyč. Takže body se spravedlivě dělí. Musím ještě poděkovat našim bubeníkům za dar do kabiny a pak opět za skvělou podporu při zápase a i hostující fanoušci přispěli k pěkné fotbalové kulise. Utkání si v klidu odřídila sudí Hanzlíková. V pondělí jedem na trip do Mirovic.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Hodnocení zápasu je už příjemnější než v minulých zápasech. Jeli jsme do Čkyně s tím,že už musíme něco přivézt. Bohužel přišla 21. minuta a my už 2:0 prohrávali. Upřímně jsem se bál, co to s klukama udělá. Od té chvíle jsme se ale začali dostávat do tempa a zaslouženě snížili. Druhy poločas se nám povedlo střídání, když na hřiště šel vysoký Kříž a domácím defakto znemožňoval jejich dlouhé nákopy, když většinu dokázal zastavit. Vyrovnali jsme a chtěli jsme to ztrhnout na svoji stranu. Mohlo se to podařit. Ale Štifter napálil míč z trestnaku do tyče. Na druhou stranu nás v 90. minutě podržel Míra Jirkal,když bravurním zákrokem zlikvidoval trestňák domácích. Pro kluky dobrá vzpruha a doufám,že něco dovezem hned v pondělí z Vimperka .



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - D. Schwamberger [-] (61. M. Miklas [-] ) , J. Král [-] , T. Děd [-] , G. Bujok [-] (90. M. Gerold [-] ) , J. Pešl [-] , R. Kralik [-] (82. Š. Friedl [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , M. Schettini [-] (75. L. Chalupa [-] ) , D. Chvál [-] (87. S. Schettini [-] )

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - O. Kouba [-] , P. Pecha [-] , Š. Štifter [-] , J. Macanovič [-] (46. M. Tesař [-] ) , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] (60. T. Szojka [-] ) , J. Kubík [-] (67. T. Zeman [-] ) , L. Doucha [-] (46. J. Kříž [-] ) , V. Aibl [-]

ŽK: 76. R. Kralik , 88. L. Chalupa - 44. J. Macanovič , 54. J. Fořter , 63. J. Krenauer , 74. P. Micák , 89. J. Kříž .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HANZLÍKOVÁ Aneta - DUNOVSKÝ Karel, CIMRHANZLOVÁ Edita.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Josef Král
Tip experta: výhra domácích

Za zády s našimi skvělými fanoušky navážeme na výkon ze Strunkovic a doma vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Čkyňský tým potřebuje body jako sůl a kdy je získat, než v tomto utkání. Hosté hrají na jaře velmi špatně a tak stavím domácí borce do role favoritů.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Po výborném výkonu ve Strunkovicích přijde vystřízlivění

Tip: výhra domácích

Čkyně potřebuje odrazit nápor ze spodu tabulky. A kdy jindy než doma a po získaném bodu ze Strunkovic. Po posvícení bývá obvykle sra*ka, ale doma tři body uhrají.

Tip: výhra domácích