2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEOSESTŘIH: Lhenice vybojovaly druhou výhru v řadě! Tentokrát na jejich štítě zůstala Nová Ves. Za tu chytal hráč z pole!


Branky


29

Prohlédněte si bohatou fotogalerii ze zápasu rovnou od dvou fotografů! Dvěma góly rozhodl Mahák, který byl vždy ve správný čas na správném místě - ale obě branky vstřelil s velkou dávkou štěstí po odrazech míče od jeho těla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

 

 

Přenos utkání



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Minule jsem řekl, že jsme vyhráli zaslouženě, po zápase s Novou Vsí to říci nemohu. První šanci na vstřelení branky měli hosté, naopak jsme se ale po šťastném odrazu radovali z vedení my. První poločas byl takový neslaný nemastný, chyběl mi větší náboj, přesto jsme po pěkné akci a dalším zvláštním odrazu přidali druhý gól Opět u toho byl Mahák, který byl ve správný čas na správném místě. Bohužel jsme museli vynuceně střídat dva hráče, navíc Rosa dohrál zápas se sebezapřením a nevypadá to s nimi úplně dobře. Druhý poločas se odehrál v režii hostí, ti změnili rozestavení, byli silní na míči a my hrozili pouze ojedinělými protiútoky, ze kterých pár ošemetných situací bylo, nastřelili jsme i tyčku, ale jinak jsme "brankáře" Jiránka moc neprověřili. To hosté si šancí vytvořili více, i vyložené, ale proměnili jen jednu, některé zahodili a zbytek skvělými zákroky zneškodnil brankář Dvořák, který má na třech bodech tentokrát zřejmě největší podíl. Výhra se cení, hosté se představili v dobrém světle, my ale musíme předvádět lepší výkony, pokud chceme v dalších utkáních bodovat. Radost mi nejvíc kazí další zranění hráči, to je pro nás velký problém.

TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (trenér): "Jsem z tohoto zápasu rozpačitý. Zaprvé jsme přijeli do Lhenic jen ve dvanácti lidech a navíc do brány musel hráč z pole. Myslím si, že v zápase jsme byli na vyložené šance určitě lepší, protože domácí vlastně ani žádnou neměli. Hned v prvním poločase jsme šli sami na bránu, neproměnili. Měli jsme i další náznaky. Označil bych to jako zápas blbec. První gól domácích přišel tak, že to hráči po prodlouženém autu spadne na koleno a je to 1:0. Za chvíli po kombinaci ze strany a našem nepokrytí hráče na přední tyči to bylo o dvě branky. Lhenice jinak do té doby neměly vůbec nic. Ve druhém poločase jsme začali velkým náporem, neproměnili jsme penaltu. Pak jsem snížil po zaseknutí obránci a měli jsme naději. Pak si ale musím posypat popel na hlavu, ještě jednou jsem šel ze strany na brankáře, neproměnil. Možná i tím jsem mužstvo připravil o nějaký bodový zisk. Musím pochválit, jak bylo připravené hřiště. Takovou desku jsem dlouho neviděl, tleskám domácím funkcionářům, to byla nádhera, to se jen tak nevidí. Lhenicím gratuluji k výhře, fotbal se hraje na góly, ne na to, kolik kdo zahodí šancí nebo jak moc drží míč. Lheničtí ale myslím sami ví, že v zápase měli štěstí. Štěstí přeje připraveným, to my jsme v sobotu asi nebyli. Teď se musíme připravit na další zápasy. Za nás vyzdvihnu Jirku Jiránka, který musel do brány. Když jsem mu to oznámil, hned si na tréninku navlékl rukavice, chtěl bych mu za to moc poděkovat."



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - Z. Jedlička [-] , J. Prenner [-] , M. Janošťák [-] , D. Kiš [-] - J. Máčl [-] (78. J. Schön [-] ) , M. Fišer [-] (35. J. Beran [-] ) , M. Rosa [-] , D. Trojan [-] (47. D. Šindelář [-] ) - M. Mahák [-] , P. Prenner [-] (90. D. Kiš [-] )

TJ Nová Ves u ČB
J. Jiránek [-] - A. Trejbal [-] , V. Neumann ml. [-] , P. Graman [-] , Z. Holý [-] , R. Procházka [-] , P. Boháč [-] , T. Zýka [-] , T. Novák [-] , D. Pech [-] , M. Žoček [-]

ŽK: 81. P. Prenner , 85. J. Beran , 87. J. Dvořák - 44. P. Boháč , 63. M. Žoček , 87. Z. Holý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - KOVAŘÍK Zdeněk, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Josef Král
Tip experta: remíza

Domácí budou chtít potvrdit důležité tři body z Dvořiště, ale myslím, že hosté si bodík odvezou.

Tip: výhra domácích

Peckáři v dohrávce zabrali a nyní snad doma potvrdí body důležité k záchraně.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lhenice neprotrhnou domácí smůlu ani teď

Tip: výhra domácích

Nová Ves začíná utíkat hrobníkovi z lopaty a pokud by bodovala i ve Lhenicích, tak by asi měla definitivní klid. Já si to nemyslím a věřím Lhenicím. Tip 2:1

Tip: výhra hostů