0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Dolní Dvořiště dál čeká na výhru, Lhenice se na jaře radovaly poprvé


Branky


24

Po velmi slušném vstupu do soutěže teď mají v Dolním Dvořišti starosti. Naposledy totiž zvítězily v září, a to právě na půdě posledního soupeře, ve Lhenicích. Ty ale tentokrát porážku protivníkovi vrátily a situace na konci tabulky se tak pořádně dramatizuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sestřih



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Hodnocení zápasu je pro mě opravdu těžký. Prohrou jsme se dostali do pozice, kterou jsme nechtěli vůbec řešit. Bohužel pro nás teď budou zápasy o život. Nedaří se nám. Nedáme góly, nemůžeme vyhrát. Na druhou stranu to je možná dobře. Třeba to týmu pomůže, semknem se a začneme fungovat jak správný tým, kde potáhneme za jedno lano. Teď nás čeká náročný víkend. Sobota do Čkyně a v pondělí do Vimperka. Věřím, že kluci pochopí o co jde a dovezeme body .

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Potřebovali jsme už bodovat a výhra za tři body s třemi vstřelenými brankami a nulou vzadu je pro nás skvělý výsledek. Příprava v týdnu měla do ideálu daleko, jednak jsme byli dvakrát pouze v šesti hráčích a taky jsme neměli možnost trénovat na přírodním povrchu, naše hřiště je stále podmáčené. Naopak hrací plocha v Dolním Dvořišti byla ve výborném stavu. My jsme měli představu o tom, co bychom rádi hráli, vzhledem k tomu, jak se prezentuje ve svých utkáních "Dolňák" a myslím, že jsme to plnili. Domácí hrozí zejména nakopávanými míči, standardkami a dlouhými auty, to jsme si chtěli pohlídat. Nějaké chyby jsme udělali, ale tentokrát je soupeř nepotrestal. Samotný zápas jsme začali aktivně, v 10. minutě trefil krásnou střelou Máčl tyč a v 15. to zopakoval po rohu Janošťák. První poločas byl jinak herně vyrovnaný, domácí jsme pustili do jedné nebezpečné situace. Méně spokojenosti bylo v poločase podle zvukové kulisy evidentně v domácí kabině. Projevilo se to v nástupu do druhé půle, do které domácí hráči vlétli a vytvořili si vyloženou příležitost. Tu jsme přežili a po rychlém protiútoku se dostali do vedení Prennerem P., kterému předložil míč Jirkovský. Navíc po minutě si role vyměnili a u pasu Prennera byl Jirkovský rychleji než brankář Jirkal a my své vedení navýšili. Poté přibylo osobních soubojů, šance se nerodily a my za krásného počasí v závěru přidali po pěkné akci Trojana Mahákem třetí branku. Podle mě zasloužené vítězství, které bychom měli potvrdit v následujícím domácím zápase s Novou Vsí.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] , F. Kouba [-] , P. Pecha [-] , Š. Štifter [-] , V. Aibl [-] , P. Micák [-] (59. R. Tíchý [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] (73. J. Macanovič [-] ) , L. Doucha [-] (53. J. Kubík [-] ) , O. Kouba [-] (70. T. Szojka [-] )

SK Lhenice
T. Plojhar [-] - D. Kiš [-] , J. Prenner [-] , Z. Jedlička [-] , M. Janošťák [-] - D. Jirkovský [-] , D. Trojan [-] (85. D. Kiš [-] ) , M. Fišer [-] , M. Rosa [-] - P. Prenner [-] (89. R. Sura [-] ) , J. Máčl [-] (66. M. Mahák [-] )

ŽK: 16. J. Krenauer , 76. J. Kubík , 76. T. Zeman , 84. T. Szojka - 73. Z. Jedlička , 88. M. Mahák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ŠVEC Hynek, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dvořiště začíná vyklízet pozice a slušně rozjetá sezóna může dopadnout katastrofou. Tým však mají kvalitní na to, aby porazili Lhenice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Chceme odčinit domácí prohru z derby a urvat všechny tři body. Naposledy jsme navíc vyhráli právě proti Lhenicím, tak by bylo fajn se už konečně po půl roce chytit výhrou.. Už by bylo na čase. Věřím v klidnou výhru 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lhenice mají druhý nejslabší tým a překvapení v Dolňáku se konat nebude

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích