P. Vondrášek 22. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště se dočkalo a ukončilo dlouhé čekání na výhru! Smutný zůstal Vimperk


Branky


25

Dolňák měl dobrý vstup do soutěže. Jenomže pak jako když utne. Naposledy Dvořiště vyhrálo v září proti Lhenicím. Od té doby maximálně remízy. Ale výhra přišla v pravý čas - na vimperské půdě v pondělní dohrávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): “Utkání se mi hodnotí velmi těžko. Oba týmy ze sebe vydaly maximum po fyzické stránce, když ve třech dnech jsme odehráli dvě utkání. Kluci, kteří hráli v neděli ještě za dorost, tak dokonce měli utkání tři během tři dnů!!! Rozdíl mezi námi a Dvořištěm byl ten, že soupeř vytěžil z minima maximum. Tím myslím gólové šance. Řekl bych, že jsme si vypracovali víc příležitostí ke vstřelení gólu, ale gól jsme dali pouze z penalty. Bohužel naše střelecká potence je šílená, za dva zápasy máme x šancí ke vstřelení gólu, ale ty dokážeme dát bohužel jen z penalty. Jinak nic!!! Nevážili jsme si toho, že jsme zvládli první dvě utkání a byli jsme v klidném středu. Holt začínáme od znovu a jsme v boji o záchranu, třeba nás to nakopne a zase nějaké body uhrajeme.”

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do Vimperka jsme jeli s cílem bodovat. Nakonec se nám to podařilo. Poločas jsme sice prohráli 1:0,ale věřil jsem,že jsme schopný zápas otočit. Podařilo se nám celkem rychle srovnat. Po gólu na 1:1 jsme byli dále aktivní a nakonec se nám podařilo obrat dokonat,když Tíchý to trefil parádně. Prodloužený víkend nám přinesl 4 body ze šumavských hřišť . Dýchá se lépe,ale musíme dál pracovat. Věřím,že jsme se nadechli a zápasy budou jen lepší ! Pochvalit musím všechny do jednoho . Od gólmana po posledního hráče na lavičce. Každý měl podíl v zisku bodů co jsme o víkendu získali. Kluci se semkli,pochopili o co jde a funguje to! Poděkovat musíme našim skvělým fandům. I oni jsou nedílnou části týmu !!!! Teď nás čeká další tým ze Šumavy. A i je budeme chtít obrat.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
J. Vlk [-] - A. Kliment [-] , O. Rod [-] (36. M. Novotný [-] ) , J. Čech [-] (87. L. Vintr [-] ) , J. Pospíchal [-] , P. Benda [-] (69. T. Žofka [-] ) , O. Málek [-] , M. Hejtmánek [-] , P. Vondrášek [-] (55. J. Uhlík [-] ) , R. Vojta [-] , J. Formánek [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - F. Kouba [-] (65. R. Tíchý [-] ) , P. Pecha [-] , Š. Štifter [-] , V. Aibl [-] , M. Tesař [-] (46. M. Tesař [-] ) , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] (60. T. Zeman [-] ) , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] , O. Kouba [-]

ŽK: 80. P. Pecha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMAŇ Lukáš - ONDŘEJ Adam, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Těžký zápas, ale myslím že Dolnak má kvalitnější tým

redakce fotbalunas.cz

Expert: Dominik Kořínek
Tip experta: remíza

Tento zápas může dopadnout jakkoliv, ale já si myslím, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vimperští v Šumava aréně body nepustí a vyhrají.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích