1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lhenice padly a ještě přišly o zraněného kapitána


Branky


25

Čkyně se potýká s množstvím absencí, tentokrát díky Schettiniho premiérové brance ale utkání zvládla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Velký kamen nám spadl ze srdce. Konečně jsme si mohli vítězně zakřičet. Utkání o jednom gólu jsme rozhodli v závěru utkání, když se trefil Samuel Schettini a zapsal si tak první gól v A týmu. Blahopřeji. Kolik si zapsal pokladník, mi není známo. Na obou stranách chyběli trenérům zranění hráči. U nás je to extrém, který nepamatuji. Ale nějak se s tím poperem. Kapitánu hostů přeji brzké uzdravení, když nedohrál pro výron kotníku. Kluky musím pochválit ty zodpovědný výkon a mám radost, že po zranění naskočil Honzík Pešlů s vedl si dobře a z německé DELky se vrátil nám pomoci Dan Schwamberger s rodinkou :). Děkuji našim fans za pěknou atmosféru a všem přeji veselé Velikonoce .

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Další zápas bez bodového zisku. Doma s Vimperkem jsme za body šli a i když to nevyšlo, nebyl jsem nespokojen. Mirovice byly nad naše síly, ale utkání jsme odmakali. Ve Čkyni, které chybělo několik hráčů, jsme ale při vší úctě k domácím, měli bodovat. Dobře jsme začali a Jirkovský dvakrát po úniku na pravé straně nebezpečně centroval. Jenže jsme v prvních 10 minutách přišli ke třem zraněním, kdy Beran sice se sebezapřením dohrál, ale Mahák vydržel jen do začátku druhé půle a kapitán Tůma musel bohužel ze hřiště hned. Domácí měli pak do konce poločasu více ze hry, přežili jsme jednu stoprocentní šanci a dva závary na malém vápně. Z naší strany chaos, nekomunikace, byli jsme na hřišti, ale nebyla tam vidět týmová snaha se porvat, zápal, chybělo mi to, o čem jsme mluvili před zápasem v kabině, to nejdůležitější. Domácí byli bojovnější, silovější, fotbalově od obou mužstev velmi slabé. Ve druhém poločase jsme začali jinak, přišlo mi, že máme více ze hry a po příchodu uzdraveného Máčla i lepší pohyb Bohužel nesmyslný faul v hloubi útočné poloviny ocenil rozhodčí po intervenci pomezního červenou kartou pro Vincika a navíc jsme následný dlouhý nákop nechali propadnout do vápna a inkasovali branku. Poté jsme sice i v deseti byli aktivnější, ale vyrovnat se nám nepodařilo, čímž nám většina mužstev odskočila. K již avizovaným absencím na následující utkání se Strunkovicemi, které jsou favoritem celého ročníku, tak přibyl vyloučený a další zranění hráči. Uvidíme, jestli vůbec dáme dohromady jedenáctku.



Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Schettini [-] (65. S. Schettini [-] ) , J. Král [-] , Š. Friedl [-] , T. Děd [-] , G. Bujok [-] , J. Pešl [-] , M. Mikeš [-] (84. M. Štrobl [-] ) , M. Chalupa [-] , L. Chalupa [-] , D. Schwamberger [-] (88. M. Gerold [-] )

SK Lhenice
T. Plojhar [-] - D. Kiš [-] , T. Tůma [-] (13. D. Trojan [-] ) , M. Janošťák [-] , Z. Jedlička [-] - M. Fišer [-] , J. Beran [-] , M. Rosa [-] , D. Jirkovský [-] (88. D. Šindelář [-] ) - P. Vincik [-] , M. Mahák [-] (59. J. Máčl [-] )

ŽK: 73. T. Děd , 77. M. Mikeš , 81. G. Bujok - 81. J. Beran . ČK: 75. P. Vincik .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - NĚMEC Václav, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Petr Benda
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tipování. Vsadím na výhodu domácího prostředí, kterou má Čkyně a vsadím jedničku.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Viděl jsem čkyni i Lhenice. Venku hrají Lheničtí lépe a čkyně naopak doma špatně . Lhenice vyhrají

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza