1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Ves bojovným výkonem potěšila svého hrajícího kouče, na Roudné to ale nestačilo


Branky


25

Roudné tentokrát může děkovat svému brankáři, který se velmi zasloužil o zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas začal neurovnaně z obou stran, ani z jedné strany nepřicházela nějaká větší šance. Hra se odehrávala spíše uprostřed pole, kde byl velký přetlak na balonu. Roudné se snažilo hrát po stranách, ale na mokrém terénu rozehrávané míče často končily v autu. Favorizovaní hosté se tak v první půli dlouho k ničemu nedostali, Nová Ves v bojovném zápase držela bezbrankový stav. Ale nakonec neudržela. Těsně před pauzou si totiž Kadlec obhodil ve vápně obránce a přesnou střelou překonal Hošnu. 

Druhý poločas

Roudné v druhém poločase zvýšilo svůj náskok po nedůrazu obrany a Míka potvrdil jarní střeleckou formu po přesunu z divize - propálil vše, co mu stálo v cestě a ve 48. minutě to bylo 0:2. Pak si Boháč ale narazil s Holým, tvrdě vypálil, gólman Havlíček míč vyrazil pouze k Procházkovi a Nová Ves tak přispěchala s rychlou gólovou odpovědí. Procházka už měl totiž lehkou práci a bylo to 1:2. Hosty uklidnil díky své bojovnosti Míka, pro Novou Ves inkasovaný smolný gól znamenal stav 1:3.

 

Sudí Hošek o pár minut později odpískal sražení domácího hráče ve vápně a Holý kopal penaltu. Jenomže neproměnil. Nová Ves bojoval, dvě velké šance měl ještě Trejbal a Cetll, ale roudenská obrana odolala, a to hlavně díky fantasticky zasahujícímu Havlíčkovi. Ten v zápase kromě penalty a tutovek i výborně sbíral novoveské centry a byl hlavní postavou svého týmu v cestě za důležitou výhrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hrající trenér): "Přivítali jsme jednoho z velkých favoritů soutěže. Protože na hrací ploše byla velká sněhová pokrývka, čekali jsme na příjezd rozhodčích, ať rozhodnou, zda je terén způsobilý ke hře, nebo ne. Obě mužstva byla spíš pro odložení, ale rozhodčí měl jasno, že se hrát bude. Zápas začal, sníh mezitím roztál, takže z toho bylo myslím úplně regulérní hřiště a mohlo se v pohodě hrát. Když už jsem myslel, že se půjde do šaten bez branek, tak Viktor Kadlec, které umí tyto situace hrát, poslal hosty do vedení. Myslím, že jsme byli Roudnému více než důstojným soupeřem. Po nedůrazu naší obrany to ale bylo 0:2, pak se zápas začal dramatizovat po našem snížení. Ale opět po dalším nedůrazy a tentokrát i smůle, kdy jsme ze skrumáži nastřelili skluzujícího Míku a bylo to o dvě branky. Pak jsme vzápětí kopali penaltu, bohužel neproměnili a myslím, že v tomhle momentě se zápas zlomil. Měli jsme ještě dvě další šance, ale zde chci vyzdvihnout gólmana Havlíčka, protože je bravurně zachránil. Nedovolil nám snížení, věřím, že kdyby se to povedlo, zvládli bychom i vyrovnat. Soupeř tak i díky svému brankáři vyhrál zaslouženě 3:1, Roudnému chci pogratulovat, ale myslím, že lehké to u nás neměli. Mám z toho tak dobrý pocit, Roudnému jsme se více než vyrovnali, ale bohužel, takový už fotbal někdy bývá, odjíždějí s výhrou. Za nás chválím celé mužstvo, semklo se a jen kousek štěstí chyběl k tomu, abychom mohli pomýšlet na bodový zisk. Tým se povzbuzoval, nezlomili ho ani dva góly a když takhle budeme bojovat dál, tak věřím, že body přijdou. Hostům strašně moc přeju, aby postoupili do krajského přeboru, protože tam patří, ale určitě to nebudou mít lehké.

TJ Malše Roudné
Pavel Cepák (trenér, pro web malseroudne.cz): „V herním projevu se pořád trochu trápíme, chybí nám potřebná lehkost. Musím ale soupeře pochválit, že se nebál hrát. Zaplať pánbůh, že se nám podařilo vyhrát. Předtím jsme dávali góly hlavně po standardkách, tentokrát jsme dali tři góly ze hry, a to je pozitivní."



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
J. Hošna [-] - A. Trejbal [-] (77. J. Jiránek [-] ) , V. Neumann ml. [-] (64. T. Zýka [-] ) , P. Graman [-] , Z. Holý [-] , R. Procházka [-] , P. Boháč [-] , D. Cettl [-] , T. Novák [-] , D. Pech [-] , M. Žoček [-]

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - V. Míka [-] , D. Zíka [-] , D. Vogl [-] , V. Kadlec [-] (75. D. Hrouda [-] ) , D. Cepák [-] (59. L. Wohlgemuth [-] ) , D. Malý [-] , P. Cepák [-] , F. Pazourek [-] (46. M. Vlk [-] ) , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-]

ŽK: 19. D. Pech , 30. V. Neumann ml. - 40. D. Vogl , 58. V. Kadlec , 62. D. Malý , 62. D. Havlíček , 70. M. Vlk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOŠEK Jan - BARVA Karel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Petr Benda
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Roudného jsou za mě nejlepším týmem celé soutěže a v Nové Vsi roli favorita potvrdí.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

sice derby, ale roudné to v nové vsi zvládne

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Roudné se pomalu, ale jistě rozjíždí k útoku na přední příčky. V Nové Vsi nezaváhá a vyhraje 0:4

Tip: výhra hostů