Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Kameňáku! Ivo Táborský nasázel hattrick


Branky


23

Osm branek a velmi zajímavý duel - to přineslo setkání Kamenného Újezdu a Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč, tentokrát nemohl nastoupit): Parádní start, hráli jsme s chutí, hodně s míčem, škoda, že jsme převahu nepřetavili v úvodní gól. Ten přišel po penaltě na druhé straně. Poté jsme hráli netrpělivě, hodně ztráceli jednoduché balony, soupeř mohl přidat dvě branky a odskočit. Brankář nás v tento moment podržel a dal nám šanci na otočku. Ta přišla, kdy se nám během pěti minut podařilo vše, na co jsme sáhli a tak jsme šli do šaten za stavu 3:1. Po pauze sice hosté snížili ale my vzápětí odpověděli. Za stavu 4:2 jsme se ale úplně nesmyslně začali bát o výsledek a o body, soupeř měl navrch a zaslouženě skóre dotáhl. Ztráta dvou bodů nás mrzí, v tabulce nám teď ty body chybí. Velká škoda. Ale v kontextu celého zápasu opět spravedlivá dělba bodů.

TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (trenér): Utkání začalo drtivým náporem domácích. Vůbec se mi to nelíbilo, takových deset minut jsme se jen rozkoukávali. Domácí hned v úvodu nastřelili břevno a vytvořili si velký tlak, který jsme si i s velkou dávkou štěstí dokázali přežít. Pak jsme ale začali více kombinovat, držet balón a dostávali se do hry, troufám si říct, že od poloviny prvního poločasu jsme byli lepším týmem. Vyústilo to v akci, kdy po krásné kombinaci na jeden dotek a čtyři přihrávky jsme se dostali do samostatného úniku Jiránka, který udělal blafák brankáři a byl sražen, pokutový kop. Tím jsme se dostali do vedení. Myslím, že jsme pak dali regulérní druhý gól, ale nechápu proč rozhodčí zvedl praporek, z lavičky se mi hned zdálo, že to ofsajd nemohl být, vycítil jsem to i z reakcí mých hráčů. Bohužel, rozhodčí tak rozhodli a stav zůstal 0:1. Když už jsem si myslel, že se nemůže de facto nic stát, tak přišla naše pětiminutovka hrůzy. Nechali jsme domácí vyrovnat, o chvíli později úplně zbytečně i otočit zápas. A to stále nebylo vše, vytvořili jsme obrovskou chybu a nechali jsme domácí skórovat na 3:1. Z těchhle pěti minut jsem byl o poločase dost rozčarovaný. Na druhou stranu, pořád jsem věřil, protože zápas ani z jedné strany nevypadal špatně a věřil jsem, že se s Kamenným Újezdem dá pořád hrát. A to se ve druhém poločase potvrdilo, kluci se poločasového výsledku nezalekli, začali hrát a vyplatilo se nám to gólem na 2:3. Jenomže, to snad máme jen my, že opět po gólu do minuty inkasujeme a bylo to 2:4. Cením si toho, že jsme zapnuli, zápas nevzdali a zdramatizovali. Snížili jsme na rozdíl jediné branky a naše snaha vyvrcholila v 84. minutě, kdy jsme vyrovnali na konečných 4:4. Škoda jen, že zápas provázelo špatné počasí, protože osm gólů se jen tak nevidí, mohlo přijít více lidí, myslím, že by je zápas bavil. Ve finále si myslím, že remíza je zasloužená, oba týmy přispěly ke krásnému fotbalu. Škoda jen těch našich výpadků v zápase. Celkově bych chtěl mužstvo ale pochválit, semklo se, i za stavu 2:4 se nepoložilo, naopak zaslouženě vyrovnalo. Chválím celý tým za bojovnost a celkovou koncentraci v utkání. A vyzdvihnout bych chtěl Iva Táborského, hattrickem se výrazně podepsal pod naším bodem.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Janda [-] - M. Barnyk [-] , P. Dvořák [-] , M. Štemberk [-] (67. M. Sládek [-] ) , A. Černý [-] , J. Komberec [-] (75. V. Voloshynenko [-] ) , M. Sadloň [-] , J. Havlíček [-] (86. V. Žondecký [-] ) , V. Kotalík [-] , M. Rezek [-] , A. Prokop [-]

TJ Nová Ves u ČB
J. Hošna [-] - I. Táborský [-] (90. J. Beneš [-] ) , A. Trejbal [-] (81. R. Procházka [-] ) , J. Jiránek [-] (46. P. Graman [-] ) , V. Neumann ml. [-] (72. T. Zýka [-] ) , Z. Holý [-] , P. Boháč [-] , D. Cettl [-] , T. Novák [-] , D. Pech [-] , M. Žoček [-]

ŽK: 17. F. Janda , 88. M. Rezek - 34. Z. Holý , 59. V. Neumann ml. , 68. P. Boháč .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vítek Miroslav - DIMITROV Nikolaj, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Tomáš Vokatý
Tip experta: remíza

Na Kameňáku bude hra nahoru dolu, kde domácí dají dva rychlé góly. V druhém poločase hráči ze Vsi zaberou a vyrovnají na konečných 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Nová Ves hraje l=pe doma a v Kamenáku prohraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích