P. Borovka 20. (vl.)
T. Bílý 35.
O. Chalupa 89.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior se rozloučil se sezonou vítězně


Branky


20. P. Borovka (vl.) , 35. T. Bílý , 89. O. Chalupa - 45. L. Fajtl , 73. V. Jirkovský
14

V sobotu došlo na duel týmů ze spodní části tabulky mezi Juniorem a Jankovem, který nic už ani u jednoho z týmů nemohl změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd

Junioru se v posledních třech zápasech Na Křemelce nepodařilo zvítězit a prvních dvacet minut nenabídlo fanouškům moc zábavy. Po zmíněných dvaceti minutách se do první šance dostali hosté z Jankova, ale náhradní brankář Jandera neměl žádný problém se střelou. S následného protiútoku dostali možnost zakončit i domácí. Máškův míč si ke smůle Jankova srazil do vlastní sítě Borovka a Junior tak z ničeho nic vedl. Branka domácí nakopla a ti se konečně osmělili. Ve 35. minutě navíc nešťastník Borovka chybovalv rozehrávce a kontr domácích zakončený Bílým skončil v brance. Útočník domácích mohl poté přidat i třetí branku Junioru, ale jeho hlavičku zastavilo břevno. Do poločasu tak hosté z Jankova dokázali snížit, když Fajtlova dělovka z hranice tříceti metrů skončila v síti. 

Chalupa rozhodl

Hosté po vstřelení kontaktní branky chtěli ve druhém poločase zabojovat o body a začali být aktivnější. Když ale ani šance Řepy z malého vápna neskončila v síti, vzal vše do svých rukou Jirkovský. Místo chtěného centru dostal po nákopu právě Jirkovského míč takovou trajektoriii, že brankář Junioru neveřil svým očím, když musel vyndavat míč ze své branky. Z té nejméně nebezpečné šance Jankov vyrovnal a hosté chtěli tři body. Místo toho ale v 89. minutě rozhodli domácí. Chalupa si narazil s Bílým, položil si brankáře Skálu a do prázdné branky vystřelil všechyn body Junioru, který tak slaví vítězství 3-2.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Trenér opět musel sáhnout ke změnám v sestavě a to na důležitém postu. Do branky se postavil hráč z pole Jandera. Poslední utkání tohoto ročníku jsme hostili Jankov a zápas se odehrával v poklidném tempu. Do dvacáté minuty se před oběma brankami nic nedělo a v téže minutě aniž by domácí vystřelili na bránu, tak se dostali do vedení 1:0, když Máška nastřelil balon do malého vápna a hostující Borovka svou šanci proměnil. Až v 35. minutě se domácí blýskli pěknou akcí. Štoger na půlce vybojoval balon, přihrál Máškovi, který z první prostrčil do vápna Bílému a ten neměl problém míč dopravit do sítě 2:0. V 45. minutě jsme si opět neodpustili takzvaného šatňáka. Fajtl napřáhl z 35 metrů, míč byl tečován a skončil v síti 2:1. V 60. minutě hostující Řepa měl tutovku na hlavě, ale namířil vedle. V 73. minutě Jirkovský nakopl míč z 45 metrů na bránu a k úžasu všech skončil v síti 2:2. Domácí přeci jenom ještě v 88. minutě předvedli hodně povedenou akci. Boukalík z levé strany přenesl balon přes celé hřiště na Chalupu, ten si narazil s Bílým a pak si pohrál s vybíhajícím brankářem a vstřelil vítěznou branku na 3:2. Z tohoto utkání si zaslouží pochvalu Máška a střelec posledního rozhodujícího gólu Ondra Chalupa.

SK Jankov
Web SK Jankov: V souboji dvou týmů ze spodku tabulky se nehrál nikterak oslnivý fotbal. Domácí Junior se dostal do dvoubrankového vedení, které v závěru prvního poločasu zmírnil ze střední vzdálenosti střílející Fajtl. Po obrátce byli lepším mužstvem hosté z Jankova, kterým se také podařilo šťastně vyrovnat Jirkovským. Jankovští šli za vítězstvím více, jenže minutu před koncem podnikl Junior akci na pravé straně, kterou do tříbodového konce dovedl Chalupa.



Sestavy


FK Junior Strakonice
R. Jandera [-] - O. Chalupa [-] , P. Rybák [-] , M. Boukalík [-] , D. Doležal [-] (51. L. Pomej [-] ) , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] (70. Š. Vondrák [-] ) , D. Míčka [-] (75. J. Benedikt [-] ) , M. Štöger [-] (65. M. Linhart [-] ) , T. Bílý [-] , J. Smola [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - P. Borovka [-] , A. Hanzlík [-] , L. Fajtl [-] , J. Řepa [-] , D. Kočer [-] (67. J. Komrska [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] (46. J. Píša [-] ) , L. Kočí [-] (46. A. Píša [-] ) , V. Jirkovský [-]

ŽK: 84. P. Rybák , 89. O. Chalupa .
Hráči zápasu: O. Chalupa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Němec Václav - KAŠTÁNEK Libor, HRUŠKOVÁ Katka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra domácích

Jankov ve Strakonicích, po oslavách záchrany, narazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím, že Junior nebude chtít v posledním kole prohrát a získá plný počet bodů.