Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice na závěr sezony zdemolovaly Dražice


Branky


14

Krajské soutěž se o víkendu uzavřela a poslední duel, který vám dlužíme, je zápas Semice proti Dražicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Domácí doma dokázali v letošnísezoně potrápit každého a stejný osud potkal i Dražice. Domácí se totiž už po osmnácti vteřinách ujali vedení, když hostující obránce nezpracoval míč, ten získal Blažek, který přihrávkou našel Keclíka a brankář Žák byl bez šance. V 7. minutě navíc sudí Brych nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil asistent u první branky Blažek a domácí vedli už o dvě branky. Dražice působily zdrceně a i absence stopera Veselého byla hodně znát. Semice dál z vesela útočili, ale domácím chybělo přesnější zakončení. Do poločasu ale přece jen ještě jedna branka padla, když ve 23. minutě podruhé přesně zamířil Pavel Keclík a Semice tak vedly už 3-0.

Nakonec šest

Druhý poločas začal ojedinělou šancí hostů, která k překvapení všech skončila ve 49. minutě v síti a Pražma tak snížil na 1-3. Domácí se ale rychle oklepali a v 54. minutě to bylo po záasahu Valacha opět o tři branky. Tento rozdíl ale nevydržel dlouho, neboť za další tři minuty se prosadil druhý z Keclíku, Jakub a Semice odbily pátou. Po hodině hry se navíc ještě trefil Buchtele, a střídající hráč domácích tak stanovil konečný výsledek na 6-1. Dražice tak v posledním kole obdržely debakl 6-1. Naopak Semice se díky vítězství posunuli před rivala z Protivína a rozloučili se s trenérem Marcelem Noskem nejlepším možným způsobem.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: V zápase bylo lehce znát to, že oběma týmům už o nic nešlo. My jsme ale využili naši formu z posledních domácích zápasů a už po sedmi minutách bylo hotovo. Dražice měly ojedinělou šanci, kterou využili a my celý zápas furt útočili. Jsem rád, že jsme vyhráli, a že si mohli všichni kluci zahrát. V tabulce jsme ještě nakonec přeskočili Protivín, což osobně vnímám hodně pozitivně, vzhledem k blízkosti soupeře. Celkově si myslím, že 39 bodů je paráda a všichni se těšíme na odpočinek.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] (70. J. Vondrášek [-] ) - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] (35. D. Buchtele [-] ) , M. Valach [-] (60. P. Valach [-] ) , Z. Pšenička [-] , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] , J. Hrala [-] , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-] (60. J. Linhart [-] )

TJ Dražice
J. Žák [-] - M. Horka [-] (68. M. Žamboch [-] ) , D. Štecher [-] , J. Štecher [-] , J. Svojše [-] , J. Stuchlík [-] , E. Böhm [-] (85. J. Stuchlík [-] ) , R. Vačlena [-] , P. Novotný [-] , M. Pražma [-] , V. Studenovský [-]

ŽK: 63. J. Hrala - 26. J. Svojše , 85. V. Stuchlík , 85. M. Mareš . ČK: 84. P. Novotný .
Hráči zápasu: P. Keclík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Brych Jiří - HANZLÍKOVÁ Aneta, FILÍPEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra domácích

Semice doma umí a Dražice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Semičtí si první rok v kraji užili a k dokopné si ještě připočítají tři body.