1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko poslalo Tatran k sestupu!


Branky


17

Tatran musel v neděli jednoznačně bodovat v Milevsku a udržet naději na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel rozhodl Přibyl

Zápas v Milevsku byl v prvním poločasu v jasné režii domácích vzduchotechniků. Šance se od první minuty hrnuli a zápas se rozhodl už po deseti minutách. Míč se dostal až k Přibylovi, který nádhernou ranou poslal svůj tým do vedení. Poločas mohl skončit i vyšším rozdílem, ale hostům přálo štěstí.

Druhý poločas už přinesl i šance Tatranu, který díky zprávám z Jankova musel vstřelit minimálně jednu branku. Domácí nejprve mohli utéct o dvě branky, ale ránu zastavila tyč. Závěr se pomalu blížil a Tatran si největší šanci nechal do 82. minuty, kdy střídající Řezník napíáil břevno. Tatran nakonec branku už nevstřelil a díky remíze Jankova s Hradcem míří Prachatice do 1.A třídy. Trenér domácích, Miroslav Strnad, se tak rozloučil v posledním domácím zápase vítězně.

 



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Prachatice
Josef Hopfinger - asistent trenéra: Nikdy jsem se nevymlouval na marodku, která zasahovala do sestavy, ale tentokrát již to byl extrém. Kromě pěti zraněných chyběl z pracovních důvodů náš na jaře nejlepší hráč David Kováč. Navíc se po dvaceti minutách zranil kapitán Jirka Pravda. Dík všem, kteří to vzali za ně, jak hráči na pomezí áčka a béčka, tak i dorostenci. Odvedli to, na co měli, ale proti Milevsku jsme tentokrát neměli ani na bod. Soupeř byl lepším týmem a zaslouženě zvítězil.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
L. Lalák [-] - T. Pich [-] , M. Málek [-] , O. Souček [-] , D. Petřík [-] (75. O. Kosobud [-] ) , A. Kotrba [-] , J. Hadáček [-] , J. Marvan [-] , T. Vakoč [-] , R. Bártík [-] (88. D. Imbr [-] ) , V. Přibyl [-] (83. K. Süsmelich [-] )

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - P. Miesbauer [-] (81. P. Bajčík [-] ) , T. Kovář [-] (60. F. Toušek [-] ) , S. Legdan [-] , J. Fürbach [-] (70. O. Brom [-] ) , J. Luňáček [-] , J. Makoš [-] , F. Král [-] , J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] , J. Pravda [-] (22. P. Řezník [-] )

ŽK: 59. T. Pich - 88. J. Luňáček .
Hráči zápasu: V. Přibyl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lepič Jiří - SMOLA Martin, HRUŠKOVÁ Katka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Velmi důležitý bod vydře Tatran v Milevsku.

Václav Plachta

Expert: Tomáš Kovář
Tip experta: výhra hostů

Cíl máme všichni jasný. Z Milevska se nevrátíme jinak, než se třemi body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů