1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov slaví záchranu. Proti Hradci vybojoval remízu


Branky


17

Už jistý mistr z Jindřichova Hradce zamířil v neděli do Jankova, který stále bojoval o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza s cenou zlata

V prvním poločase hráli oba týmy aktivně, ale v největších šancí stálo při bránících týmech štěstí. Ta největší přišla v závěru na straně Hradce, kdy sudí Šťastný nařídil pokutový kop, který ale Toman poslal pouze do tyče. 

 

Důležité události se tak staly až ve druhém dějství a první se trefil Jankov. V 53. minutě se míč dostal až k Hüttnerovi, který poslal nechytatelnou ranou poslal domácí do vedení. To ale vydrželo pouhých šest minut, než za hosty vyrovnal Škarda. Hosté se poté snažili zvrátit vedení na svojí stranu, ale to už se Hradci nepovedlo. Jankov tak vybojoval s mistrem bod a poté, co dorazily zprávy o výsledku Prachatic v Milevsku mohli začít oslavy domácích. Jankov se zachránil.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Až v devětadvacátém utkání letošní sezóny zapsali fotbalisté Jankova první remízový výsledek. A bod získaný s již jistým vítězem krajského přeboru Jindřichovým Hradcem má pro zelenobílé cenu zlata. Znamená totiž účast v nejvyšší krajské soutěži i v příštím ročníku. V Precis aréně se hrál v neděli odpoledne zápas velmi dobré úrovně. Hosté, jenž se po roce v KP vracejí do divize, byli přeci jen lepším mužstvem, jenže neproměnili pokutový kop, vstřelili pouze jednu branku a tam jim na vítězství nestačila. Za domácí se totiž parádní střelou prosadil Martin Hüttner.




Sestavy


SK Jankov
J. Komrska [-] - L. Kočí [-] , A. Hanzlík [-] , P. Borovka [-] , V. Jirkovský [-] , J. Řepa [-] , D. Kočer [-] (92. A. Píša [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] (87. J. Beníšek [-] ) , L. Fajtl [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - M. Völfel [-] , M. Toman [-] , J. Madar [-] , F. Waník [-] , J. Škarda [-] , M. Janák [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , P. Fical [-] (57. K. Strejček [-] ) , P. Koktavý [-]

ŽK: 50. A. Hanzlík , 72. L. Fajtl - 67. K. Strejček .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - NEDVĚD Petr, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Senzace se konat nebude.

Václav Plachta

Expert: Tomáš Kovář
Tip experta: výhra hostů

Hradec má sice titul už v kapse, ale s Jankovem si i tak poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů