Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice vyfasovaly od Jiskry bůra


Branky


17

V neděli čekal na hráče Junioru domácí duel Na Křemelce, kam přijela zabojovat o body Třeboň

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas do zranění

V polepené sestavě hráli hráči Strakonic vyrovnanou partii a větší šance defacto ani na jedné straně nepřicházely. Zlomový bod pro zápas přišel ve 37. minutě, kdy kvůli zranění odstoupil domácí kapitán Zahrádka. Hosté ucítili svojí šanci a začal tah na jednu branku. V první větší šanci sice ještě Matoušek nepřekonal Lízala, ale rána Vrány ze 39. minuty už do brány zaplula. Junior doufal v přežití poločasu, ale druhý dárek do šatny přibalil domácím minutu před hvizdem právě Matoušek. Poločas tak skončil jen 2-0 pro Jiskru, neboť před Matouškovou brankou zachránilo domácí ještě břevno.

Pátá!

Druhý poločas pokračoval ve stejném režimu a diváci čekali na branku pouhých pět minut, než na 3-0 zvýšil Hromádka. Domácí byli zralí na ručník a za dalších šest minut to bylo po Rezkovo příležitosti už 4-0. Tečku za tímto zápasem nakonec dal v 68. minutě Radosta a Třeboň mohla jít slavit. Branková potentnost se potvrdila i proti Junioru a výsledek 5-0 hovoří za vše.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka - vedoucí mužstva: Před zápasem jsme měli veliké problémy se sestavou, museli jsme povolat i hráče z „B“ týmu a do základu nastoupili i dva hráči s nedoléčenými zraněními, což se projevilo na hře a bohužel i na výsledku. Do 36. minuty byla hra vcelku vyrovnaná a téměř bez ohrožení branky z obou stran. V této minutě musel odstoupit kapitán Zahrádka a hosté začali na hřišti kralovat. Ve 38. minutě se Matoušek ještě lobem neprosadil. Ve 40. minutě se hostující Vrána už trefil 0:1. Ve 42. minutě Hromádka trefil z vápna břevno. Ve 44. minutě ztráta balonu před vápnem znamenala gól Matouška 0:2. Druhý poločas v 51. minutě se prosadil utaženou střelou k tyči Hromádka 0:3. Třetí gól domácí srazil na kolena a hosté si na hřišti dělali co chtěli. V 58. minutě Rezek dává na 0:4. V 69. minutě Radosta uzavřel debakl domácích na 0:5.




Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - O. Chalupa [-] , P. Rybák [-] , R. Jandera [-] (60. M. Linhart [-] ) , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , M. Štöger [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] (37. M. Boukalík [-] ) , L. Pomej [-] , J. Smola [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] , M. Rezek [-] (60. J. Schneider [-] ) , J. Zavadil [-] (63. V. Týnavský [-] ) , J. Vrána [-] (74. M. Franěk [-] ) , J. Kubata [-] , L. Hromádka [-] (83. J. Vranovský [-] ) , M. Průcha [-] , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , D. Širhal [-]

ŽK: 31. R. Zahrádka , 61. J. Smola - 64. J. Schneider , 77. D. Širhal .
Hráči zápasu: F. Radosta .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: LEIŠ Filip - KRČÍN Jan, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Strakoničtí si poslední zápas doma užijí a v dřou výhru.

Václav Plachta

Expert: Tomáš Kovář
Tip experta: remíza

Strakonice vybojují v těžkém duelu s Třeboní bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích