4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé vedení nestačilo! Olešník otočil duel proti Trhovým Svinům


Branky


24. J. Martinec , 59. J. Toth , 81. D. Lafata , 86. L. Dudek - 13. J. Macák , 14. L. Gažák
15

Olešníku se poslední kola nedaří a všcihni lidé okolo klubu čekají už na konec letošní sezony. V poseldním domácím zápase na ně čekaly nevyzpytatelné Trhové Sviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek jako z hororu

Očekávaní konce sezony navíc dali hosté náboj během jedné minuty hry. Nejprve ve 13. minutě překonal Tomáška Macák a než se domácí vzpamatovali, tak z následujícího útoku po vlastní rozehrávce přišla druhá branka Spartaku, kterou zařídil Gažák. Domácí ale nic nezabalili a postupně se začali dostávat ke svojí hře. Ve 24. minutě navíc Martinec vstřelil kontaktní branku a bylo zase o co hrát. Šance na obou stranách už ale branku do poločasu nepřinesly.

Závěr Olešníku

Druhý poločas přinesl mocný nápor Olešníku a stovka fanoušků tak už jen mohla čekat na vstřelenou branku. Ta přišla těsně před hodinou hry, když v 59. minutě vyrovnal stav utkání Toth. Domácí měli více ze hry a v poslední desetiminutovce ukázali obrovský chtíč po vítězství. Nejprve v 81. minutě otočil utkání ve prospěch Olešníku Lafata a za dalších pět minut přidala pojistku zkušenost sama, Lukáš Dudek. Olešník tak nakonec vybojoval vítězství 4-2 a na druhém místě má náskok třech bodů na třetí Hlubokou.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: V posledním utkání na domácí půdě letošní sezóny chtěli naši fotbalisté po dvou porážkách opět okusit chuť vítězství proti hostům z Trhových Svinů. A navzdory nepříznivému vývoji utkání se jim to nakonec podařilo. Již tradičně ve skromně poskládané sestavě začali domácí velice aktivně, ale stejně jako v minulých utkáních nedokázali proměnit žádnou ze svých 100% příležitostí, za což byli potrestáni. Do hodně otevřené domácí obrany totiž vyráželi hosté velice aktivně a po dvou protiútocích v krátkém sledu dokázali dvakrát překonat Tomáška střelami z vápna. A to ještě olesničký brankář pochytal jeden samostatný únik o chvíli později. K velkému obratu domácích tak zavelel Martinec, který se uvolnil ve vápně a střelou k tyči nedal Brůhovi šanci. Druhá půle již byla z pohledu domácích méně divoká, když uzamkli hosty na vlastní polovině a hlavně nedovolali jim se z tlaku tak snadno uvolnit dlouhými nákopy. Zasloužené srovnání pak přinesl střelou podél brankáře Toth a definitivní otočku 10 minut před koncem Lafata, který uklidil přímý kop krásně k levé tyči. Konečné skóre utkání a definitivní pojistku tři bodů zařídil v úplném závěru Dudek. Děkujeme tímto našim příznivcům za domácí podporu v celém průběhu sezóny a příští týden si odbydeme naši derniéru na hřišti již jistého mistra krajského přeboru Jindřichova Hradce.




Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , L. Dudek [-] , T. Maruška [-] (56. S. Rožboud [-] ) , T. Vrážek [-] , J. Martinec [-] , M. Miklík [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-] (77. R. Chlumecký [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] (73. V. Hruška [-] ) , L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] (84. A. Korčák [-] ) , J. Macák [-] , L. Rolínek [-] (69. M. Kodras [-] ) , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , J. Borek [-] , O. Hruška [-]

ŽK: 34. D. Lafata , 68. M. Miklík , 86. L. Dudek - 39. D. Kodras , 50. O. Hruška , 80. M. Kodras .
Hráči zápasu: J. Toth .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - FRČEK Filip, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma Olešník n eprohrává a bude tomu tak i v tomto utkání.

Václav Plachta

Expert: Tomáš Kovář
Tip experta: výhra domácích

I přes výpadek formy si domácí duel Olešník pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích