O. Tlamsa 4.
F. Peiger 42.
R. Pouzar 68. (p.)
3:2
(2:1)
38. T. Pecka (p.)
64. T. Pecka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov doma přetlačil Hlubokou


Branky


4. O. Tlamsa , 42. F. Peiger , 68. R. Pouzar (p.) - 38. T. Pecka (p.) , 64. T. Pecka (p.)
15

Poslední domácí zápas čekal v letošním ročníku v pátek na Rudolfov, který přivítal tým z Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka

Tým z podzámčí nastupoval do zápasu, jako lehký favorit. Začátek se ale hostům vůbec nepovedl a po čtyřech minutách už prohrávali. Pouzarův přímý kop totiž našel přesně Tlamsu, kterému stačilo pouze usměrnit míč do branky. Domácí branka nakopla a ti předváděli nádherný fotbal. Bohužel ale místo navýšení vedení přišla ve 38. minutě penalta pro hosty, ke které se postavil Tomáš Pecka a bezpečně pokutový kop proměnil. Domácí ale nelenili a o tři minuty později si vzali vedení zpět, když se prosadil Peiger. Rudolfov i tak tedy odcházel do kabin za jednobrankového vedení.

Branky pouze z penalt

Druhý poločas se hosté snažili vymyslet efektivní zakončení proti domácí obraně. To se ale týmu z podzámčí nevedlo a tak druhá nařízená penalta byla pro hosty v 64. minutě doslova vysvobozením. K míči se opět postavil Pecka a i podruhé nedal brankáři Teringlovi šanci. Po dvou penaltách na jedné straně ale musel sudí Vican v 68. minutě nařídit pokutový kop i pro domácí, kteří se zásluhou Pouzara dostali potřetí do vedení. Rudolfov si pak už do konce zápasu vedení potřetí vzít nenechal a nebýt hostujícího brankáře Konečného, mohl být výsledek mnohem vyšší. Rudolfov tak zvítězil zaslouženě nad Hlubokou 3-2.



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou
FB Hluboká nad Vltavou: Ve 30. kole Krajského přeboru tým Hluboké zajížděl na hřiště nedalekého Rudolfova a chtěl prodloužit čtyřzápasovou sérii bez prohry. To se našim klukům ale bohužel nepovedlo.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - O. Tlamsa [-] (89. O. Štolba [-] ) , J. Novotný [-] , M. Sládek [-] (74. J. Toman [-] ) , F. Peiger [-] , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] , R. Pouzar [-] , V. Vejvar [-] (86. D. Boček [-] ) , R. Tyrpák [-] , J. Šindelář [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] , T. Antoš [-] - J. Funda [-] (46. D. Rottenborn [-] ) , J. Rubick [-] , T. Pecka [-] , M. Blažek [-] , M. Škoda [-] , V. Hrachovec [-] (59. T. Křiváček [-] ) - P. Hájek [-] (59. K. Havlík [-] ) , K. Kadlec [-] (64. P. Kössl [-] ) -

ŽK: 26. J. Novotný , 38. R. Pouzar - 4. J. Funda , 34. P. Hájek , 43. K. Kadlec , 92. M. Škoda , 94. P. Kössl .
Hráči zápasu: R. Pouzar .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vican Miroslav - BOČEK Petr, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráči s návrší na Českými Budějovicem ve svůj slavnostní den budou vzorní hostitelé a pošlou do království princezny Krasomyli tři stříbrné body.

Václav Plachta

Expert: Tomáš Kovář
Tip experta: výhra hostů

Rudolfov sice doma dokáže potrápit, ale tým z podzámčí si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů